Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (více)
Trailer 1
USA, (2011–2024), 100 h 14 min (Minutáž: 34–74 min)

Předloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(12) / Epizody(132)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(více)

Recenze uživatele Deyw k tomuto seriálu (6)

American Horror Story (2011) 

1 - serie byla skvela..2 - serie jeste lepsi o trisku, blazinec byl skvelej a nazi doktor co delal pokusy byl fakt dabel.. 3 - serie uz se to sralo... 4 serie - to se mi uz moc nelibilo... 5 serie - lady gaga hotel...docela dobry takovy slabsi 3hvezdy.. 6,7 serie - odpad.. ()

Murder House (2011) (S01) 

Prvni serie si zaslouzi urcite 4hvezdy i kdyz to skripe..napad super.. ale nekdy to byla fakt slabota a vypln zbytecnych kecu..jo bavil sem se dobre..necekal sem nic a zaver prekvapil i kdyz to bylo celkem jasny.. :) ()

Asylum (2012) (S02) 

No...zacatek slibnej..silenej nazi doktor, kterej dela pokusy na kretenech byl hodnej slusnej..pak vstoupil dabel do ty blby nany, ktera si to uzivala a psychiatr, kterej si bral domu holcicky a brecel nad nima, ze jsou jeho mama mi pripominali mojeho retardovanyho kamarada, kterej skace jak mama rekne...jinak se ztoho pak stala pekna sracka, ktera byla uplne o hovne a nejakej ufo unos to nezachrani..pulka pecka, ale pak prujem neskutecnej...nechapu vole jak to nekdo takhle mohl posrat ! 3 a kus ! ()

Coven (2013) (S03) 

tvle jak mela ta baba ty cerny ve sklepe 😂😂 instantni laska dpc..driv jsem to skipnul, ted to dohanim --> vypada to dost dobre, za me bylo AHS vzdy jen Vrazdici dum a Asylum.. tohle jsem podcenil byl jsem kokot. 🤌 pice nebyl to sklep ale puda - okej tak finis, celkem se to rozsypalo a stala se ztoho takova teen kravina...dahmer nevyuzitej coz me mrzi, ale sarah si to uzivala, tak jsem to pretrpel sni, ale tahle season je tak na 3/5 max --> propad o polovinu oproti 1 a 2 sezone 😞 ()

Hotel (2015) (S05) 

super zacatek..pripominalo to saw, reseni pripadu..potom trosku upiri romantiky a pak se ztoho stal hroznej plebs...nejvic me bavilo vysetrovani pripadu a historie hotelu, kdy si hotel postavil masovej vrah aby mel svuj mlejnek na maso, ktereho Evan Peters zahral bravurne..uklizecka byla taky fajn..jinak hrozna sracka.. bohuzel :( ()

Roanoke (2016) (S06) 

Dobry..prvnich 5dilu dobry super bavil sem se..pak se ztoho stala docela picovina ale uslo to a pak od 8dilu se ztoho stala troska nejvetsi na kterou sem se ani nemel divat, totalni picovina a zabijak cely nadejny serie..ty vole uz nikdy vic...chtel sem dat dve ale asi dam jednu, protoze to byla sracka neskutecna! ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama