Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (více)
Trailer 1
USA, (2011–2024), 100 h 14 min (Minutáž: 34–74 min)

Předloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(12) / Epizody(132)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(více)

Recenze uživatele Katcat k tomuto seriálu (10)

Roanoke (2016) (S06) 

Jen kvůli první půlce a posledním pěti minutám posledního dílu nedám méně. Ale jinak teda tragédie... Celá druhá půlka byla odpadovej shit. ()

Den voleb (2017) (S07E01) 

Díl začíná americkými volbami a vítězstvím D. Trumpa, po kterém následuje typicky americké, afektované chování, kdy se půlce lidí zhroutil svět. Hlavně Sarah. Už mi ta uřvaná a hysterická kráva začíná lézt na nervy. Bylo by to i koukatelný, kdyby aspoň 5 minut držela hubu... ()

Neboj se tmy (2017) (S07E02) 

Následuje díl, který už je úplně o ničem, nikoho tam nezvolili, nic se neděje, jen někdo chcípnul, chůva je magor a Sarah pořád stejná píča. ()

Sousedi za všechny peníze (2017) (S07E03) 

Po prvních dvou dílech jsem byla neskutečně skeptická. Ale musím říct, že jsem příjemně překvapena a série konečně nabírá druhý dech. Super zahrané, jsem moc zvědavá na další část. ()

9. listopad (2017) (S07E04) 

Zaplaťpánbů, že jsem se na to po prvních dvou dílech nevysrala. Začíná to bejt konečně skvělý. Napínavé, pár věcí začíná zapadat a jak jsem byla vytočená kvůli tématu amerických voleb, tak mě ten americkej fanatismus úplně vcucnul. ()

Díry (2017) (S07E05) 

Oleleeeeeee, to je zamotanější a zamotanější! :D Pecka, ať už je příští týden! :D ()

Vražedkyně ze Středozápadu (2017) (S07E06) 

Tak tohle byl zatím absolutně nejlepší díl plný zvratů, nečekaných situací, napětí. Zatím nejlepší díl ze všech sérií. ()

Konec (2018) (S08E01) 

První díl nové série jasně dokazuje, že tohle bude skvost... ()

Zázračné dítě (2018) (S08E05) 

Škoda té zvláštně zfilmované zkoušky, tam díl přišel o velký potenciál. A ten song od bílé? Wtf? Nejslabší díl poslední série, ale vůbec neztrácím naději. Tohle je s první sérií zatím nejsilnější série. ()

Návštěva (2018) (S08E08) 

POZOR SPOILER!!! What the hell was that shit... Tohle kdyby Satan viděl, ten by se posral. Celý díl věnovat fanatikům z nějakýho sklepa, který Majkla dovedou k Blbýmu a blbějšímu z nějaký debilní parodie, co mu pod kilem koksu zachráněj tu čubku tím, že ji robonaklonujou. To jako really? ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama