Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

beso74 

všechny recenze uživatele

Nie, seriál nie je nijak dokonalý, ale jeho najväčší problém je ten, že kritizuje veci, ktoré sa inde nikto neodváži ani napadnúť. Ak niekde v seriáli picha každý s každým, hovorí sa, že je to o komplikovanosti vzťahov, ak to ktosi kritizuje a vraví že je to amorálne, vysmejú ho a obvinia z utópie a úteku od reality, pretože príbehy sú vykonštruované a nehodnoverné, pričom ja osobne nepoznám seriál, kde by sa ľudia správali úplne racionálne a dokonale reálne, ak niekto o takom vie, nech mi určite napíše, rád sa poučím.... A navyše tí istí ľudia čo najviac kritizujú by na strane druhej chceli mať doma vernú manželku či manžela a milujúce deti,... PS. občianska výchova na školách je rovnakým vymývaním mozgov ako tento seriál propagujúci kresťanské hodnoty, aj ona učí deti čo môžu a čo nemôžu... ()

Aven odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdebilnější seriál, co znám. To už je lepší i Chuck Norris nebo Michael Knight v kožených kalhotech. Z poslechu dialogů v tomto seriálu o správné americké nábožensky založené rodině, se mi chtělo brečet. Vrchol všeho je pak ta malinká holčička, která trousí rozumy o životě. To by člověk blil, Milane.................................................PS: po zhlédnutí protialkoholového dílu strhávám i tu jednu hvězdičku. Dávám všeobecně odpad nerad, snažím se většinou najít nějaká pozitiva, ale tady to prostě jinak nejde. Jen pro shrnutí, co se v tomto dílu událo: a) řešilo se, jestli 14letý týpek nepůjde na protialkoholní léčení, když s dvěma vrstevníky vyžahli jedno plechovkové pivo; b)12letá holčička, co trousí rozumy o životě mu řekla, že už mu nevěří a tudíž jejich vztah nebude už nikdy jako předtím; c) 10letý chlapeček odsoudil dospěláka jako alkoholika, protože měl v ledničce jednu láhev vína, s alkoholem v bytě se prý necítí dobře; d) Beverley Mitchell je nesympatická každým coulem své postavy a chová se jak úplná kráva (hodně kulantně řečeno). ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se změnil od doby, kdy tady sídlila první verze komentáře k Sedmému Nebi. Teď, když to jistá naše komerční televize začala vysílat od prvních dílů, to beru jako takovou rozjezdovku pro bránici před skutečnou klasou, Krok Za Krokem. Protože teď už se Sedmému Nebi můžu opravdu jenom smát. A že je opravdu čemu...to jak se v idylické křesťanské rodině bojuje ohněm a mečem proti hrozbám moderní společnosti jako je líbání, to opravdu stojí za to:) Ale abych to s tou hanou nepřehnal, některé díly mají opravdu smysl a nejsou jen snůškou blábolů o "skutečně důležitých hodnotách". Nebo ještě jinak - když si mám vybrat mezi Gilmore Girls a 7th Heaven, skoro pokaždé vyhraje rozvětvená (a stále se rozvětvující) rodinka reverenda Camdena. ()

Andre.w 

všechny recenze uživatele

Náboženská agitka, jasně o tom žádná...ale taky návod na dokonalou rodinu. Už to samo o sobě svědčí o naprosté odtrženosti od reality. Normální výchovnej seriál, kde se probíraj všechny záležitosti života prizmatem fundamentalistickejch křestˇanů. Ten kdo bytostně nesnáší náboženství, ať na to radší nekouká, jinak normálního člověka to může jen pobavit. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Jak to tak bývá, tak některé díly byly dobré, některé slabé, ale některé byly bombastické. Například díl Panic z 5.řady nebo Řekni kdo? z druhé řady, vynikající a vtipné. A hlavně se mi na tomto seriálu líbí, že z každého dílu plyne i nějáké poučení, ale že to do vás dostanou takovou vtipnou formou. Např. v díle Řekni kdo se Simon tak snažil přesvědčit Matta,v rámci experimentu, že se zmenšuje, až tomu sám začal věřit. :) A hlavně tu hraje krásná Jessica Biel. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Beverley Mitchell (Lucy Camden) dostala rolu v seriály až na druhý pokus. (rador)
  • 7th Heaven je najdlhším rodinným seriálom súčasnosti. Obsahuje 11 sérii. (rador)
  • Seriál měl skončit 10. sérií, aby se vytvořil prostor pro seriál Everwood (od r. 2002). Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro Sedmé nebe. (Roxanne)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama