Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (více)
Trailer
USA, (2011–2024), 100 h 14 min (Minutáž: 34–74 min)

Předloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(12) / Epizody(132)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(více)

Recenze uživatele ADIO45 k tomuto seriálu (5)

Murder House (2011) (S01) 

Je to velice psychopatický, temný snímek s geniálně napsanými postavami. Celá atmosféra je velice znepokojující, ale nejsou to žádné baf lekačky jako v béčkových hororových filmech. Doporučuji těch co horory rádi mají a těm, kteří ne. ()

Asylum (2012) (S02) 

V každé sérii se odehrává úplně jiný příběh. I přes to se tam dá najít propojení. Některé postavy se objevují více než v jedné sérii a podobně. Druhá série Asylum se odehrává v roce 1964 v senatoriu pro kriminálníky. To je vedené jeptiškami, kterým velí nemilosrdná sestra Jude. Tam se dostane i Kit Walker pod přezdívkou Krvavá Tvář. Ten ovšem svoji vinu popírá a rozhlašuje, že ho napadli mimozemšťani. ()

Coven (2013) (S03) 

Třetí v řadě je Coven. Jak už poznáte z názvu, jedná se o čarodějnice. Zabývá se životem pár mladých holek z čarodějnické školy v New Orlens. Všem velí Fiona, nejvyšší (Supreme) čarodějka, která si přeje být znovu mladou a hlavně nesmrtelnou. ()

Freak Show (2014) (S04) 

Čtvrtá řada je zase zasazena do minulého století. Elsa Mars vede cirkus plných zvláštních lidí- Freak Show. Tak se i celá série jmenuje. Ve městě u místa, kam se show usadí, začnou probíhat vraždy. Koho asi tak myslíte, že obyvatelé městečka Jupiter obviní jako první? Normální lidi žijící v Jupiteru, nebo podle jejich názoru- zrůdy? Pořád se nedokážu rozhodnout, jakou sérii mám nejradši. Momentálně tedy všude říkám, že na prvním místě je Asylum. ()

Hotel (2015) (S05) 

Zatím poslední série Hotel je o lidech žijící kde jinde než v hotelu jménem Cortez. Ten byl postaven sériovým vrahem Jamesem Marchem. V tuto chvíli hotel vlastní upírka Elizabeth (hraje Lady Gaga). Policista John Lowe se do něj dostane díky vyšetřování vražd desatera. Hned první noc uvidí svého ztraceného syna Holdena. Je to jen iluze, nebo se v hotelu děje něco zvláštního? ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama