Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Aven odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdebilnější seriál, co znám. To už je lepší i Chuck Norris nebo Michael Knight v kožených kalhotech. Z poslechu dialogů v tomto seriálu o správné americké nábožensky založené rodině, se mi chtělo brečet. Vrchol všeho je pak ta malinká holčička, která trousí rozumy o životě. To by člověk blil, Milane.................................................PS: po zhlédnutí protialkoholového dílu strhávám i tu jednu hvězdičku. Dávám všeobecně odpad nerad, snažím se většinou najít nějaká pozitiva, ale tady to prostě jinak nejde. Jen pro shrnutí, co se v tomto dílu událo: a) řešilo se, jestli 14letý týpek nepůjde na protialkoholní léčení, když s dvěma vrstevníky vyžahli jedno plechovkové pivo; b)12letá holčička, co trousí rozumy o životě mu řekla, že už mu nevěří a tudíž jejich vztah nebude už nikdy jako předtím; c) 10letý chlapeček odsoudil dospěláka jako alkoholika, protože měl v ledničce jednu láhev vína, s alkoholem v bytě se prý necítí dobře; d) Beverley Mitchell je nesympatická každým coulem své postavy a chová se jak úplná kráva (hodně kulantně řečeno). ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Tento serial by zaslúžil ešte dve žánrové prívlastky. Komédia a sci-fi pretože situácie, dialógy sú vyslovene na smiech a to najme preto ,že sú značne odtrhnuté od reality všedného rodiného , pracovného alebo života vôbec. Neviem sa rozhodnúť či jednotlive postavy sú neskutočne dokonalé alebo neskutočne blbé. Toto može existovať len v nejakej sfanatizoivanej ba priam sektárskej spoločnosti. ()

Reklama

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriál o radostech a strastech jedné rodiny. To, že je to rodina kazatele tady ale škoda moc velkou roli nehraje... A berou to až trochu moc hopem. První díl - dcera čekající na první menstruaci. Druhý díl - o synové nezletilé těhotné přítelkyni. Čtvrtý díl - halloween atd... O Bohu skoro ani slovo... Výhodou seriálu ale je absence sexuálních a dalších amorálních prvků. ()

PROTIVETRU 

všechny recenze uživatele

Na podobných seriáloch nefrčím a ani tento som nevidel komplet, možno práve preto mi unikli tie série ktoré ho zvrhli do 200 najhorších. No zopár častí, možno celých serií som videl a zas taký humus to rozhodne nie je. Seriál síce ničím výnimočným ale na druhej strane ani taký nekvalitný. Len to moralizovanie občas prílišné.. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po prečítaní dvoch komentárov českých zarytých ateistov som si uvedomil, ako dementné až môže byť obyvateľstvo krajiny nachádzajúcej sa v Európskej únii...Ak sa zlé veci stávali členom rodiny v sitkome o kakaovníkovi Billovy Cosbym je to vtipné, ak sa o niečo podobné snaží film s náboženským podtextom je to náboženská propaganda, ktorú platí cirkev. Ešteže v Krok za krokom je otec rodiny domáci majster, tam budú za seriálom supermarkety zo stavbárskymi a záhradníckymi potrebami a za Dallasom nepochybne Gazprom...V období ranného dospievania som si niektoré epizódy pozrel, ktoré určite neboli žiadnom propagandou akejkoľvek viery, skôr nudným príbehom nudnej americkej rodinky s nudnými dialógmi a úplne bežnými problémami. Nič menej, ale bohužiaľ ani nič viac. ()

Galerie (334)

Zajímavosti (12)

  • Stephen Collins dostal ponuku na rolu Erica Camdena dva dni pred natáčaním seriálu. (rador)
  • Postava Erica Camdena (Stephen Collins) sa umiestnila na 11. mieste v rebríčku "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)
  • Barry Watson (Matt Camden) je jediným z účinkujúcich, ktorý režíroval jednu epizódu a k jednej napísal aj scenár. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama