Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

První řadu jsem viděl asi před 15 lety, dávali to v neděli dopoledne na Markíze. Když odmyslíte příšerně agitační duchovní vážnost a věčné pokrytecké moralizování, které je divákům násilně vnucováno, zkusíte to brát s nadhledem a berete tento seriál spíše za recesi a výsměch pánbičkářství, vyjde z toho chvílemi ucházející (třebaže tvůrčím záměrem evidentně nechtěná) oddychová komedie. A slovenský dabing nebyl špatný. Už jen za to, že jsem u toho vydržel, aniž bych měl po shlédnutí potřebu přidat se k Jehovistům, Mormonům či jiným sektářským pošahancům si to alespoň tu 1 * zaslouží. 20% ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Ako sme na tomto mohli tak frčať, keď sme mali 10-11? Ako preboha? :D (i keď "preboha" by som tu asi nemal používať, to by ma už Camdenovci poslali do nejakého prevýchovného tábora) Problémy typu - Mary si dala pivo, našli jej jointa, Simon chcel predmanželský sex, malá Ruthy s jej megapríhovorom vo volebnej epizóde "Voľte za mňa". Každú sériu pribudlo do rodiny nejaké to nové dieťa, ktoré si proste len tak zobrali dobre že nie z ulice... Toto má jednu hviezdu, aj to len z čisto-čistej nostalgie, pre nič iné ()

Reklama

MadChick odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se zamyslíte nad myšlenkovým obsahem, musíte zjistit, že se snaží ovlivnit americkou potažmo celosvětovou mládež některými docela zvrácenými myšlenkami. Navíc stanovuje naprosto neobjektivní a nerealistické standarty. A tím nemyslím jen absolutní a neustálou propagaci křesťanské víry. --- Ovšem pokud budete brát vše s naprostým nadhledem a budete na tento seriál nahlížet opačným způsobem než jeho tvůrci zamýšleli, můžete si dosadit do hodnocení klidně i 4*, protože takovou komedii z amerického prostředí asi jen tak neuvidíte ;) ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

po deseti minutách jsem se musel chvíli mlátit hlavou o zeď, abych ten idiotskej dialog vymlátil z hlavy... "má dieťa? s kym? je to pravda? to nie je možné... čo sis myslel?! prečo jsi doma? prečo si sa chcel rozprávať...? němal´ som právo dať tu informáciu ďalej..." ... uffffff!!!!!!!!!!! nedá se, vážně ne! ODPAD! ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriál o radostech a strastech jedné rodiny. To, že je to rodina kazatele tady ale škoda moc velkou roli nehraje... A berou to až trochu moc hopem. První díl - dcera čekající na první menstruaci. Druhý díl - o synové nezletilé těhotné přítelkyni. Čtvrtý díl - halloween atd... O Bohu skoro ani slovo... Výhodou seriálu ale je absence sexuálních a dalších amorálních prvků. ()

Galerie (334)

Zajímavosti (12)

  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)
  • Interiéry domu sa točili v ateliéroch v Los Angeles. (rador)
  • Seriál měl skončit 10. sérií, aby se vytvořil prostor pro seriál Everwood (od r. 2002). Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro Sedmé nebe. (Roxanne)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama