Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

beso74 

všechny recenze uživatele

Nie, seriál nie je nijak dokonalý, ale jeho najväčší problém je ten, že kritizuje veci, ktoré sa inde nikto neodváži ani napadnúť. Ak niekde v seriáli picha každý s každým, hovorí sa, že je to o komplikovanosti vzťahov, ak to ktosi kritizuje a vraví že je to amorálne, vysmejú ho a obvinia z utópie a úteku od reality, pretože príbehy sú vykonštruované a nehodnoverné, pričom ja osobne nepoznám seriál, kde by sa ľudia správali úplne racionálne a dokonale reálne, ak niekto o takom vie, nech mi určite napíše, rád sa poučím.... A navyše tí istí ľudia čo najviac kritizujú by na strane druhej chceli mať doma vernú manželku či manžela a milujúce deti,... PS. občianska výchova na školách je rovnakým vymývaním mozgov ako tento seriál propagujúci kresťanské hodnoty, aj ona učí deti čo môžu a čo nemôžu... ()

PROTIVETRU 

všechny recenze uživatele

Na podobných seriáloch nefrčím a ani tento som nevidel komplet, možno práve preto mi unikli tie série ktoré ho zvrhli do 200 najhorších. No zopár častí, možno celých serií som videl a zas taký humus to rozhodne nie je. Seriál síce ničím výnimočným ale na druhej strane ani taký nekvalitný. Len to moralizovanie občas prílišné.. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

"Takový průměrný seriál." To jsem si řekl po prvním díle. Jenže pak jsem ho pustil ještě jednou a zjistil jsem, že ta neustálé moralizování a ještě k tomu ta stupidní víra sráží seriál z průměru. Pokuď nejste věřící, obloukem se tomu vyhněte (no vlastně i pro ty věřící to musí být docela hovadina ;-). ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Krok za krokem ochuzený o (záměrný) výtečný humor a skvělé postavy, ale zato "obohacený“ o náboženskou propagandu a s místy až neuvěřitelně sebeparodicky působícími pasážemi (u některých scén mi připadá, jako kdyby je psali ti největší mistři sitcomu, ale režisér byl dřevák a pojal to jako zcela vážné drama!). Samozřejmě většinou se děj točí okolo (veskrze trapných) vztahů každého s každým (a že kluka nebo holku tu mají i ti skoro nejmenší - a kolikrát ne jen jednoho/jednu!!!). Sledovat se to sice dá, ale jen pokud opravdu nemáte nic lepšího na práci... Já jsem na tom svým způsobem už závislý, za což se strašně moc stydím, ale ona je to někdy fakt ohromná prča. ;-) 30 % ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Čím více dílů vidíte, tím jde hodnocení dolů. A je docela možné, že se mé hodnocení zasekne na jedné hvězdičce, protože sestra si to nahrává. Každopádně tu jednu dávám jen za Jessicu Biel.. Já mám pro ní velkou slabost.. :-) K datu 29.9.08 Snižuju na tu "slibovanou" jednu hvězdičku. Protože, aby v každém díle řešili válku v Iráku a že je to správné a tak podobně.. to ne.. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)
  • Interiéry domu sa točili v ateliéroch v Los Angeles. (rador)
  • Stephen Collins dostal ponuku na rolu Erica Camdena dva dni pred natáčaním seriálu. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama