Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (více)
Trailer 1
USA, (2011–2025), 105 h 20 min (Minutáž: 31–74 min)

Předloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(13) / Epizody(140)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(více)

Recenze uživatele mArtinko5MB k tomuto seriálu (2)

Murder House (2011) (S01) 

Po pilote pútavé, mysteriózne a zvláštne. Aj napriek tomu, že nie som veľmi na horrory a jeho prvky vo filmoch / seriáloch, American horror story ma značne upútal. Mám pred sebou 3 celé série, som zvedavý či sa kvalita filmu ponesie minimálne na úrovni prvej časti a hlavne ako to vydržím :D Pilot: 85% || Po dlhej dobe som si našiel čas na tento seriál a dopozeral prvú sériu, čudujem sa, prečo mi to trvalo tak dlho. Po pár častiach zaujme natoľko, že musíte pozrieť ďalšiu časť. Navyše sa prvá séria venovale celkom unikátnej tematike. || S duchmi a strašidelným domom ma to teda bralo viac ;) Vďaka za moju trpezlivosť, séria sa totiž podľa môjho názoru rozbehla až od polky. Trošku divný koniec a zápletka slabšia ako v predchádzajúcej sérii, stále však stojí za spozeranie. || Tretia séria sa ujala vďačenej tematiky pre mňa, chýba tomu bohužiaľ trošku toho napätia z predchádzajúcich častí. Prvá polovica je ťažkopádna a mám pocit ako by sa hľadala. // Nakoniec to nebola až taká katastrofa, ku kuncu prischla k srdci a začala baviť viac a viac. Musím však skonštatovať, že je doposiaľ najslabšia, neskrývam tiež obavy z nasledujúcej, kedže v mojích očiach nesie seriál klesavú tendenciu čo do pútavosti. // Prvá čast štvrtej série ma dosť sklamala, námet ma absolútne nenadchol :-/ 1. séria: 88%, 2. séria: 82%, 3. séria: 75%, 4. séria: 25% ()

Hotel (2015) (S05) 

Ach jo, toto si nezasluzi zhliadnutie ani druhej casti. Uplna sracka a miera stupidity pokracuje zo stvrtej serie. Tento serial mal mat podla mna jednu, maximalne dve serie, aby si udrzal meno. U mna AHS konci. ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama