Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • USA Agents of S.H.I.E.L.D. (více)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Recenze (450)

Nigfire 

všechny recenze uživatele

Tak po konci série je potřeba aktualizovat hodnocení. Zatím solidní 4*, jsem zvědavej o čem bude druhá sérka. ()

bengelis 

všechny recenze uživatele

Najvačšie sklamanie, tento seriál prestávam pozerať.. nemá to zmysel. Hrozne som sa tešil že sa to môže dostať do konkurencie seriálov Star wars a Star trek, teda myslím pre Nerd fanúšikov.. ale deje sú nezmyselné, a hlavne bez hlavy a paty. Proste obrovské sklamanie. ()

liBOREC564 

všechny recenze uživatele

První epizoda mne nezaujala. S odstupem jsem po několika měsících v jednom tahu dal asi 5 dílů a okolo dílu 7 se to začalo rozjíždět velice dobře. Slušné triky, dobří herci a zajímavé náměty. Důležité je, že zatím odolávají moru současných seriálů (jedna epizoda/zápletka roztažená na 24 dílů plných omáčky). ()

Milabusek 

všechny recenze uživatele

Zatím hodnotím pěti hvězdami podle prvních třech dílů, první díl mněl dobrý rychle svěží rozjezd a vadrželo to do konce dílu ( což já hodně cením) druhý a třetí díl byly také dobré takže dá se říct že tento seriál řadím mezimé oblíbené .. a abych to neprodlužoval tak dávám 85% za hodně dobře povedený první díl (a za ty dva zbylé taky ) .. tak po 19. epizodě ( tedy skoro posední epizodě) se mi hodnocení trošičku zmnění a to ne k horšímu ale naopak ještkě k lepšímu a nejvíc se mi líbí natom to že se to krásně proplétá s ostatními marvelovskými filmy a tak že abyc to tu nevokecával tak verdikt po 19 epizodě je 90 % .. ()

Saigon odpad!

všechny recenze uživatele

Agent Ward je úplne najlepší agent. Vycvičený aby zabíjal. Ale je tu problém. V štyroch dieloch ešte nezabil N.I.K.O.H.O. Dej veľmi predvídateľný, my sme tá najlepšia organizácia, chceme svetový mier a oni sú tí zlí. Bojové scény sú viac než amatérske. Furt len hľadajú nejaké chujoviny, presne ako vo warehouse 13. Ani poriadne kozy v tesnej koži tam nie sú. Snáď len v kuse nasratá šikmooká pilotka. A to naozaj nestačí. Podľa mňa je to seriál pre max 13-ročných, tí takéto hovadiny ešte dokážu oceniť. Končím po štyroch dieloch. To sa proste nedá pozerať. ()

Alairik 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc mě mrzí, že ten seriál není nic co by mohl být. Přirovnal bych to k horské dráze, ale pro naše mladší a nejmenší. Začal bych špatným výběrem herců, kde by se o klišoidnosti každého z nich daly napsat aspoň tři stránky, rozhovory, kdy je největší důraz kladen na kombinaci co nejvíc otřepaných rádoby tvrdých frází a naprosto, ale naprosto přiblblým scénářem. Ten se totiž v každém díle za každou cenu snaží nabídnout co nejzajímavější zápletku a zvrat. Pokaždé, když tedy cítíte, že tohle by mohl být ten zajímavý moment ve vývoji vám, v dalším díle, nedejbože v tom samém, tenhle pocit vezmou a nahradí ho jiným, ještě stupidnějším a méně důležitým. Naprosto tak nevynikne zajímavost řešeného problému a zápletka ztratí na šťavnatosti. Proto ta horská dráha. Kdyby to bylo celé kreslené, myslím, že by si to vysloužilo minimálně o hvězdu víc, ale v současné chvíli (závěr první řady) nemůžu dát víc než 2. ()

luken2000 

všechny recenze uživatele

Naozaj ma prvé diely nijak extra nezaujali, ale čím viac do hĺbky seriál išiel, tým ma začal baviť viac + Coulson + Fury....proste posledné diely úplná pecka (ten Bill Paxton ma naozaj potešil a jeho úloha v seriály bola minimálne super :)) ()

TONYNKO 

všechny recenze uživatele

1.séria- Prvých 12 dielov je popcornová zábavka ktorá pekne doplňuje filmy. Agenti sú sympatickí, prípady ( niekedy menej, niekedy viacej ) zaujímavé ale chápem že väčšina očakávala proste viac. V nejakom 13.diele tuším ale došiel obrat seriálu o 360 stupňov a z Agentov sa stal napínavý a velmi kvalitný seriál. Ešte viac to vyvrcholilo v 16.epizode kde dej naviazal na druheho Captaina. Vtedy už boli Agenti nervy trhajúci seriál plný neočakavaných a niekedy ťažko predýchatelných zvratov ktoré si malo ktorý seriál dovolí. A na zaver nam predviedli ako presne má vypadať finále série. To už sa rovnalo tým najlepším Marvel filmom. Teším sa na 2.seriu a to strašne. 9/10 ()

Arnien 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že zpočátku mne seriál příliš nebavil. Zdálo se mi, že už od prvního či druhého dílu je úplně jasné, jak to celé skončí a nejspíš mě to nijak nepřekvapí. Zápletky mi přišly nezajímavé a lehce přitažené za vlasy. Některé hlavní postavy (Barbie Skye, Ken agent Ward, android Kavalerie) jsou vrcholně nesympatické (člověk si pak teda zvykne), což zachraňuje snad jen charismatický agent Coulson. Vydržela jsem koukat jen díky komentáři, že cca od 8. dílu je to fakt pecka, což se ukázalo býti pravdou (díky bohu)! Od osmičky se to už opravdu rozjíždí a vyvíjí v mile překvapující akční seriál, který odkazuje na své marvelovské předchůdce, jejichž postavy a události dokáže hravě protkat do svého scénáře. Vše začíná mít hlavu a patu a ke konci série vás to donutí zírat s otevřenou pusou (někteří jedinci budou mít možná i na krajíčku), jak se to tam všechno pěkně zvrtlo! Za ten nenadálý zvrat a otočku o 180° k zajímavosti, zábavnosti a odhalení dávám 5*. Uvidíme, co bude dál... ()

Mil_haus 

všechny recenze uživatele

po každém z prvních 12 dílů jsem otevřel ČSFD a ujistil se že mám ještě chvíli vydržet. Epizodní zápletky, neskutečně nesympatický agent Grant, neuvěřitelné duo vědců a robotická Ming-Na. Byla to zkouška trpělivosti a u seriálu jsem vydržel jen proto, že Chloe je kočka, Coulson sympaťák a miluju vesmír Marvelu (včetně všech jeho alternativních dimenzí). I tak to ale byla tryzna. Od poloviny se ale kvalita seriálu začala zlepšovat a poslední čtyři díly jsem už viděl v kuse. Moje doporučení tedy zní: ačkoli by se mohlo zdát že vynechat první půli a podívat se na tu druhou je dobrý nápad - nedělejte to. Skousněte prvních pár dílů, užijte si technická udělátka SHIELDU, hlášky agenta Coulsona, vizáž Chloe a pár opravdu dobrých nápadu a budete odměnění perfektní gradací, koncem začátku a začátkem konce. Pak se spolu můžeme těšit na druhou sérii - pozor spoiler - a doufat že to mlaďas rozdýchá bez poškození mozku (protože ačkoli mi ze začátku byl hódně nesympatický, nakonec do týmového puzzle zapadl.....) a na závěr mého vůbec prvního komentáře pro CSFD důkaz, že Coulson je prostě über-sekáč..... Simmonsová: "pořádně se potíte, co, pane?" Coulson:"já se nepotím, já se třpytím". ()

Elanornegra 

všechny recenze uživatele

Prvych 11. casti utrpenie, velmi podpriemerne zapletky, postupne som si vsak oblubil, niektore postavy hlavne vsak zlosynov Billa Paxtona main, postupne to gradovalo na nadpriemer + zapletky z marvelu, vyzera to na fakt super svet, serial je len na dovtvorenie situacie na zemi 80% ()

K8MK 

všechny recenze uživatele

V tomhle seriálu začal prvním dílem vynikající rozjezd , ale zklamalo mě že od druhého dílu začíná kvalita téhle série se snižovat . Znovuoživení začíná po událostech v Captain Ameica: Návrat prvního avengera a začíná seriál konečně šlapat správným směrem , je znovu napínavý a hravý až do závěrečného dílu . Jsem zvědavý co nám předvede druhá řada seriálu ()

Ibra 

všechny recenze uživatele

Vzdal som to už po dvoch úvodných častiach. Bečkoví herci, bečkové hlášky, bečková propaganda, bečkový humor = brak. Pričom idea vôbec nie je na zahodenie, ale to prevedenie? WTF 1* ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. i samotné jméno seriálu naznačuje, že dozvíme něco nového o těch drsných, neznámých, anonymních agentech v černých oblecích a tmavých, slunečních brýlích... Jo, to zní dobře, ale... ale přesně o tomhle to není. Agenti absentují, místo toho dostáváme tým protivných náctiletých s nejotravnější a nejzbytečnější hlavní hrdinkou posledních deseti let, řešící nezáživné epizodické problémy. Po dvaceti dílech si pořád nepamatuji její jméno. A popravdě ani nechci, protože si opravdu moc přeju, aby její postava umřela. A s ní i zbytek týmu. Snad kromě Coulsona, kterej se sice celou dobu chová, jako ukňouraná holka, ale jako jediný alespoň vizuálně splňuje moji představu agenta Shieldu. PS: Jediný kdo má z celého týmu koule, je asiatka po přechodu (Ming-Na Wen). Naprosto promarněná šance, kterou ani občasné propojení s filmy v mých očích nezachrání. ()

Kuzco odpad!

všechny recenze uživatele

Zvládneme to, jen pokud se budeme chovat jako tým! Krok za krokem už všechny tyhle dilemata vyřešil, tak nemusí vznikat další seriály, které nás budou poučovat o životních moudrech. Přiznávám, viděla jsem jen asi dva díly, ale dokonale mne přesvědčily o tom, že tohle je zbytečné plýtvání peněz na efekty, které mohly být využity kdekoliv jinde. ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Na tomto seriálu je nejhorší kolísavá kvalita jednotlivých dílů. Některé byli opravdu super, ale jiné stáli totálně za prd. A to je přesně ten důvod proč si tento seriál nedokázal udržet moji pozornost. Dalším opravdu velkým mínusem je pro mě volba několika herců a hlavně příběhy několika postav ať už hlavních či vedlejších jsou kolikrát až moc složité a vyumělkované. Co je pro mě však největší zklamání je absolutně nevyužitý potenciál. Po těch několika luxusních filmech (Iron-man, Avengers, Thor,.....) jsem čekal opravdu něco jiného, seriál nadupaný efekty, superhrdiny a superzloduchy, ale ono se z toho nakonec vyklubal jen špionážní seriál s až děsivě vyumělkovaným dějem, násilnými zvraty a prakticky bez efektů a bez superhrdinů. Totální propadák. Doufám, že ostatní seriály z Marwelovského vesmíru budou aspoň trochu lepší, nebo je DC comics se svými seriály Flash, Arrow, Constantine,.... naprosto převálcují. ()

koumes. 

všechny recenze uživatele

Scénář většinou i efekty dobré (v druhé sérii už hodně nejistý), ale bojové scény??? Takový amatérismus jsem opravdu nečekal. Ať už beze zbraní, s meči, nebo střílecí scény jsou většinou ubohé. Vytrénovaná armáda tam pobíhá a "noname" vojáci hledají letící kulky hl. hrdinů, v poměru cca 50:1 (i toho jednoho pak pro jistotu oživí), kteří při tom musí vypadat stylově a občas pro dramatičnost nastaví rameno, aby měli ostatní co řešit. 60% ()

BR23 

všechny recenze uživatele

1.---Klišé na zvýšenie dramatickosti (hlavný záporák sa spomedzi 12 dalších díva a kladie konfrontačné otázky práve jeho sokovi (rozumej agentke Simonsovej) hoc o to že ona je dobrá vôbec netuší atd). 2.---Občas nudné dialógy (to ked sa riešia citové výlevy pozemšťanov uprostred invázie nadľudí (milenecká linka Bobi-Hunt) a pod). 3.---Smiešna (nie vtipná) neporaziteľnosť hl. postáv (10 zlých na jedného dobrého= žiaden problém, a.i.). 4.---Dej pre dej (niečo ako deus ex machina) - udalosti, ktoré vznikli vdaka úplnej hlúposti, ktorá má dôvod svojej existencie len v tom aby mohli presne tie vybrané udalosti nastať (Reina sa musí pokúsiť zabiť, sa nechať zraziť na ceste (úspešnosť býva mizivá, oveľa istejšie by bolo pre ňu keby skočila z budovy, mosta, obesila sa, atd) len preto aby ju mohli agenti v autách dolapiť pretože to tak vyhovuje scenáru, atd). 5.---Plno domýšľania bez dôvodu ((ako vedel Coulson ktorú tehlu má stlačiť v druhej časti tretej série?) a mnoho iných dovtedajších vecí). 6.---Presne nalinajkované a načasované ba až neprirodzene pôsobiace dialógy. 7.---Stereotypy (ako napr. nezmeniteľná dokonalosť Daysi aj po transformácií (transformácii ktorá každý druhý krát mení vzhľad Inhumanta) to je ale ,,šťastná náhoda,, všakže? :D alebo pateticky často vystavované logo hydry) Prvá séria bola blbosť, Druhá séria o dosť lepšia- je to akčnejšie a zaujímavejšie. Tretia séria vyzerá zatiaľ niečo medzi tým. Seriál je plný nelogickostí. ()

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (více)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (více)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (více)

Reklama

Reklama