Reklama

Reklama

Americký táta

(seriál)
  • USA American Dad! (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 133 h 46 min (Minutáž: 9–22 min)

Hrají:

Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Dee Bradley Baker, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Curtis Armstrong, Mike Barker, Patrick Stewart, Eddie Kaye Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(366)

Další animovaný seriál Setha MacFarlanea, tvůrce kultovního seriálu Family Guy. Opět sledujeme bláznivé osudy americké rodinky, která však v tomto případě není zrovna typická. Hlavou rodiny je Stan Smith, agent CIA, který se má neustále na pozoru a udělá cokoli pro ochranu svých bližních. Kromě něj, manželky Francine a jeho dvou dětí jsou však stálými členy rodiny také mimozemšťan Roger a německy mluvící zlatá rybka Klaus. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (160)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Stejný styl humoru jako u Family guye. Prostě odreagovačka u které dostane vaše bránice zabrat ;) pro mně jedna z nejlepší scén je: když se rodina vrátí domu a na zemi jsou dvě zmlácený a svázaný holky (resp. holka a monstrum) a Roger (ufon) vše okomentuje pohým: Funny story. Nemůžu jinak než pět hvězd ;) ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Futuramu jsem měl skouknutou, South Park měl pauzu a tak jsem hledal na zabavení nějaký další šílený animák a narazil jsem na právě vysílanou 4. řadu American Dad!, zkusil pár dílů a hned mě to chytlo. Dohnal jsem tedy první řady a pak pravidělně každý týden sledoval. Nyní už jsme u 14. série (15. pokud bereme staré číslování) a seriál pořád baví a přichází s dalšíma ujetýma příhodama. Oblíbená postava: Roger a Klaus. ()

Reklama

Alfmen

všechny recenze uživatele

Zatím jsem shlédl jen první řadu, a proto (zatím) nebudu hodnotit. Ovšem na další série se nechystám, protože AD! mě skutečně nezaujal. Hodně jsem se snažil nesrovnávat to s Family Guyem, ale nakonec se nedá svítit, FG je lepší. Při sledování American Dad! jsem se zasmál skutečně jen párkrát a to se mi zdá málo, u Family Guye jsem schopný tlemit se celou epizodu. Asi je to tím, že FG má mnohem drsnější a černější humor, který mi sedl mnohem víc. Možná, že někdy za nějaký čas se odhodlám a podívám se na další řady. A pokud ano, tak doufám, že budou lepší než ta první. ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Americký taťka je správnej chlap a svou ženu Francine má určitě moc rád, to bylo vidět hned ve druhém díle, kdy mu vadilo, že začala vydělávat víc než on, takže se rozhodl že jí zastřelí a přestože už jí měl na mušce, tak to nakonec neudělal - a to je právě ta láska. "Sakra. Jsem taková sračka. Musí existovat lepší způsob jak jí zbavit práce." Doporučuju verzi s cz dabingem, kterou namluvili nějací amatérští nadšenci s takovým trochu chacharským přízvukem, ale výsledek je hodně povedený. ()

filipes.lu 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoduše srdcová záležitost. V Simpsonech nemusim Homera, v Griffinech mi vadí Peter a ve Futuramě je mojí nejmíň oblíbenou postavou Bender (!!! V tomhle jdu asi proti proudu). Ovšem v American Dad jsem se prostě zabouch do všech, jak čerstvá třináctká na koncertě Jonas brothers. Na rozdíl od většiny seriálů mi každá následující série přišla lepší a lepší a tento vzrůstající potenciál si stále drží. Politická nekorektnost, blicí scény i extrementy v bázeně. Všechno zde je, a to v míře vrchovaté. Samozřejmě, že pravděpodobně nejsilnější postavou a tahounem celého seriálu, je mimozemšťan Roger, kterej je takový hovado, že bych ho snad i vyměnil za přítelkyni a krad mu z obchodů paruky. (Paradoxně mam hned jeden butik vedle práce, takže bych ho udělal šťastnym =). A ožírat by sme se mohli spolu. Třeba při sledování Griffinů. ()

Galerie (2 386)

Zajímavosti (49)

  • Studio Fox varuje, že při sledování epizody 102 „Threat Levels“ se objeví kreslená, animovaná nahota. (Pumiiix)
  • Klausův mozek byl údajně předán do ryby na Zimních olympíjských hrách v roce 1986, v tomto roce se ale ve skutečnosti nekonaly. (GreatestFan)
  • Steve se objevil ve všech epizodách, kromě poslední ze 4. série. (Martin_W)

Reklama

Reklama