Reklama

Reklama

Americký táta

(seriál)
  • USA American Dad! (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 133 h 46 min (Minutáž: 9–22 min)

Hrají:

Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Dee Bradley Baker, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Curtis Armstrong, Mike Barker, Patrick Stewart, Eddie Kaye Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(366)

Další animovaný seriál Setha MacFarlanea, tvůrce kultovního seriálu Family Guy. Opět sledujeme bláznivé osudy americké rodinky, která však v tomto případě není zrovna typická. Hlavou rodiny je Stan Smith, agent CIA, který se má neustále na pozoru a udělá cokoli pro ochranu svých bližních. Kromě něj, manželky Francine a jeho dvou dětí jsou však stálými členy rodiny také mimozemšťan Roger a německy mluvící zlatá rybka Klaus. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (161)

Miksa 

všechny recenze uživatele

Family Guy hodnotím 4*, ale tohle si zaslouží míň. Ano, pravda nevybíravě to kritizuje americkou společnost,ale co poslední dobou ne. Je to prostě odvárek s několika dobrými momenty a spoustou špatných (viz. ta trapná německá ryba). To kiwisip: titulky existují na : http://family-guy.czweb.org ()

filipes.lu 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoduše srdcová záležitost. V Simpsonech nemusim Homera, v Griffinech mi vadí Peter a ve Futuramě je mojí nejmíň oblíbenou postavou Bender (!!! V tomhle jdu asi proti proudu). Ovšem v American Dad jsem se prostě zabouch do všech, jak čerstvá třináctká na koncertě Jonas brothers. Na rozdíl od většiny seriálů mi každá následující série přišla lepší a lepší a tento vzrůstající potenciál si stále drží. Politická nekorektnost, blicí scény i extrementy v bázeně. Všechno zde je, a to v míře vrchovaté. Samozřejmě, že pravděpodobně nejsilnější postavou a tahounem celého seriálu, je mimozemšťan Roger, kterej je takový hovado, že bych ho snad i vyměnil za přítelkyni a krad mu z obchodů paruky. (Paradoxně mam hned jeden butik vedle práce, takže bych ho udělal šťastnym =). A ožírat by sme se mohli spolu. Třeba při sledování Griffinů. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

1* po pár scénkách můžu odepsat i tento americký sitcom, který je založený na extrémních postavách, situacích a vůbec není ze života. Jde v něm hlavně zaplnit čas blbostmi a vyplnit pauzu mezi reklamami. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Olík 

všechny recenze uživatele

American Dad jsou čtyřčlenná rodinka patriotického tajného agenta, jejíž domácími mazlíčky jsou Klaus s tělem ryby a mozkem němce a ufon Roger zoufale toužící po společnosti – Griffinovi to sice nejsou, ale i tak postavte Sethu MacFarlanemu sochu v nadživotní velikosti a já se k ní budu chodit modlit :) ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Přistupoval jsem k tomu jako k horšímu bráchovi Family Guy, nakonec jsem ale podlehl. Zpočátku jsem očekával takové ty krátké gagy mimo téma jako ve FG, přestože se na ně dobře nahrávalo, ale nedočkal jsem se. Díky tomu je ale American Dad celistvější a to je dobře. Díly jsou lépe vyvážené, než ve FG, kde kvalita více kolísá. Už jenom kvůli emzáku Rogerovi a glosám německé rybky Klausovi to stojí za zhlédnutí. Wunderbar! ()

Galerie (2 386)

Zajímavosti (49)

  • Jeff Fischer je pojmenovaný podle kamaráda Setha McFarlana. (Martin_W)
  • Než Stan zachrání Rogerovi život, tak v jeho vzpomínkách vidíme věci, které odkazují na filmovou sérii Star Wars. (Duoscop)

Reklama

Reklama