Reklama

Reklama

Uzavřený případ

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2005–2012), 79 h 13 min (Minutáž: 42–59 min)

Tvůrci:

James Duff

Hrají:

Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Robert Gossett, G. W. Bailey, Michael Paul Chan, Jon Tenney, Tony Denison, Raymond Cruz, Gina Ravera, Lorraine Toussaint (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(109)

Obsahy(1)

Do Los Angeles bola prevelená Brenda Leigh Johnson (Kyra Sedgwick) a stáva sa šéfkou tímu pracujúceho na prioritných vraždách. Napriek úspešnosti pri odhaľovaní páchateľov sa v kolektíve detektívov neteší veľkej obľube a to nielen pre svoje netradičné správanie pri riešení vrážd, ale aj ako žena z iného mesta majúca vzťah so šéfom celej kriminálky Los Angeles. Brenda tak musí riešiť nielen kriminálne prípady, ale aj prípadné podrazy zo strany svojich kolegov a presvedčiť kolektív spolupracovníkov o svojej kompetentnosti a oprávnenosti viesť túto dôležitú sekciu kriminálky. Samozrejme seriál sa venuje aj osobnému životu hlavnej predstaviteľky, v ktorom sa musí vyrovnať aj so starým vzťahom k nadriadenému. (pravo)

(více)

Recenze (87)

viper65 

všechny recenze uživatele

Po III: sériach, ktoré som videl mám za to, že tento seriál je fakt dobrý a má potenciál k tomu, aby bol ešte kvalitnejší. Kyra Sendgwick je v prvej epizóde tak zvláštna, až ma to strhlo k ďalšiemu sledovaniu. Navyše v spojitosti s charakterom je postavy stvárňuje to, čo považujem za tzv. dynamické herectvo. Určite to stojí za pozretie! Vrelo odporúčam! ()

Angelitos 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že pro mě je tento seriál srdcovka :D. Kriminální seriály vlastně moc nemusím, ale tenthle je trochu jiný. Kyra Sedgwick ztvárnila hlavní roli luxusním způsobem. Myslím, že si ji buď zamilujete, nebo ji budete nenávidět :). Seriál má prostě šťávu! Musím ocenit i práci zvukařů - ta hudba je super. Nechybí vtip ani napětí! Já dávám 5 hvězdiček! A upřímně, jak to tady tak čtu, tak fakt MILUJU lidi, kteří komentují seriál po minimu nakoukaných dílů a tím pádem vůbec nemůžou pochopit jeho podstatu. Jako po jedné epizodě napsat, že hlavní postava je taková a taková je totální kravina, protože, jeslti někdo z vás někdy sledoval nějaký seriál dlouhodobě, tak přece ví, že postavy se ROZVÍJEJÍ. HA- to čumíte, že má seriál 7 řad, co? Asi to takový shit nebude... ()

Reklama

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 64. ročník (za rok) 2006 - *Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Kyra Sedgwick + nominace (5) - 63. ročník 2005, 65. ročník 2007, 66. ročník 2008, 67. ročník 2009, 68. ročník 2010 - Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Kyra Sedgwick ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to je zajímavé a svým způsobem i originální (takové hodně civilní a lidské) : pro normální život asi úplně praštěná baba (místy i dost sexy) .. občas opravdu zralá na zabití .. s nutkavou nepřekonatelnou slabostí pro sladkosti .. spoustou problémů v osobních vztazích .. má ale skvělé dedukční schopnosti a geniální mozek, který umí v práci velmi dobře používat .. k tomu perfektní tým, který na ni sice občas jen nevěřícně zírá a většinou ji ani nestíhá zcela chápat .. postupně jim ale dochází, její profesionální schopnosti a to je cesta k vzájemnému následnému uznání … trochu jiné, než klasické schéma u ostatních krimi seriálů a to není přece špatné … odlišovat se, být originální … ()

Cycake 

všechny recenze uživatele

Tenhle serál potřebuje vydržet více než prvních pár epizod. Já ho nejdřv nesnášela, ale začínám mu stále více přicházet na chuť, pokud se dávkuje postupně. Rozhodně doporučuji původní znění, dabing se vskutku nepovedl - už jen proto, že ignoruje nádherný přízvuk šéfky. Alespoň tu není víc technologie než herců. Mimochodem žádný seriál se nehodí hodnotit po zhlédnutí jednoho nebo dvou dílů. sorry, ale to se prostě nedělá. ()

Galerie (761)

Reklama

Reklama