Reklama

Reklama

Americký táta

(seriál)
  • USA American Dad! (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 133 h 46 min (Minutáž: 9–22 min)

Hrají:

Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Dee Bradley Baker, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Curtis Armstrong, Mike Barker, Patrick Stewart, Eddie Kaye Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(366)

Další animovaný seriál Setha MacFarlanea, tvůrce kultovního seriálu Family Guy. Opět sledujeme bláznivé osudy americké rodinky, která však v tomto případě není zrovna typická. Hlavou rodiny je Stan Smith, agent CIA, který se má neustále na pozoru a udělá cokoli pro ochranu svých bližních. Kromě něj, manželky Francine a jeho dvou dětí jsou však stálými členy rodiny také mimozemšťan Roger a německy mluvící zlatá rybka Klaus. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (160)

Losik 

všechny recenze uživatele

Pro mě aktuálně komediální kreslený seriál číslo jedna. Oproti Family Guy ( stejný tvůrce) je víc inteligentní a moc se mi líbí hlavní hrdina, který není tak stupidní jako ve Family Guy. Každá z postav má svůj unikátní charakter a je jim věnováná skoro stejná pozornost, což je fajn. Narážky na všechno a hlavně díly, které si jako předlohu berou film nebo jiný seriál jsou hrozně fajn ( v paměti mi uvízlo např. parodie na Dannyho parťáky ). Doporučuju a myslím si, že je tohle hodně opomíjený seriál ! ()

Alfmen

všechny recenze uživatele

Zatím jsem shlédl jen první řadu, a proto (zatím) nebudu hodnotit. Ovšem na další série se nechystám, protože AD! mě skutečně nezaujal. Hodně jsem se snažil nesrovnávat to s Family Guyem, ale nakonec se nedá svítit, FG je lepší. Při sledování American Dad! jsem se zasmál skutečně jen párkrát a to se mi zdá málo, u Family Guye jsem schopný tlemit se celou epizodu. Asi je to tím, že FG má mnohem drsnější a černější humor, který mi sedl mnohem víc. Možná, že někdy za nějaký čas se odhodlám a podívám se na další řady. A pokud ano, tak doufám, že budou lepší než ta první. ()

Reklama

caffelina 

všechny recenze uživatele

Keďže som videla len 1 či 2 časti Family Guy tak to nemôžem porovnať..No silne pochybujem,že je lepší ako American dad. Tento animák ma dostal v každom smere..postavičky a ich hlasy,témy v každej časti no a ten humor a ten sarkazmus! Oveľa lepšie ako Simpsonovci, ktorí mi prídu riadne nudní v porovnaní s týmto. Videla som 7 sérii a ani jedna časť z nich ma nenudila.Mimozemšťan Roger je jedna z mojich najmilovanejších animovaných postavičiek vôbec hehe. 5*. ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Americký taťka je správnej chlap a svou ženu Francine má určitě moc rád, to bylo vidět hned ve druhém díle, kdy mu vadilo, že začala vydělávat víc než on, takže se rozhodl že jí zastřelí a přestože už jí měl na mušce, tak to nakonec neudělal - a to je právě ta láska. "Sakra. Jsem taková sračka. Musí existovat lepší způsob jak jí zbavit práce." Doporučuju verzi s cz dabingem, kterou namluvili nějací amatérští nadšenci s takovým trochu chacharským přízvukem, ale výsledek je hodně povedený. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem tomuto seriálu odolával, viděl jsem první 2 série a přišlo mi to jako kravina, takový špatný Family guy, vlastně vždy, když někdo udělá další animák, tak mi to příjde většinou jako kravina, například Futurama (nechápu to hodnocení, je to sračka), Cleveland show a tak dále, jsem rád, že jsem dal American dad další šanci, protože jsem už nevěděl na jakej animák koukat, tak jsem si pustil American Dad od 3 série a musím říct, že se sérii od série lepší, postavy jsou vtipnější a dokonce se u dílu párkrát zasměji. Takže nakonec spokojenost a nejspíš budu koukat i na další série :) zatím jsem na konci 5. série. ()

Galerie (2 386)

Zajímavosti (49)

  • Celé jméno Snota je Schmuely Lonstein. (Martin_W)

Reklama

Reklama