Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 264 h 5 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Martin Komárek

Režie:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (více)

Scénář:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (více)

Hrají:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(606)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenze uživatele sud k tomuto seriálu (5)

13. komnata Jiřího Krytináře (2006) (S01E20) 

Zatím nejlepší vydání 13. komnaty, které jsem viděl. Je o Jirkovi Krytinářovi, človíčku malého vzrůstem, ale velkého srdcem, se spoustou jemného humoru a ironie. Zvláště povídání o dělové kouli a trpaslíkovi nemá chybu. ()

13. komnata Stanislava Fišera (2006) (S02E04) 

Cyklus 13. komnata je poměrně vydařený, ovšem, jako vždy, hodně záleží, čí komnata se právě odemyká. Nemyslím si zrovna, že zařadit ji na ČSFD je úplně na místě, ale budiž. Rozhodl jsem se tedy ohodnotit a okomentovat ty, podle mě, nejzdařilejší. Tato je hodně silná a ukazuje, že osud je někdy pořádná svině. Člověku, obdařenému krásným nezaměnitelným hlasem, který promlouval ve zlatých dabingových letech snad z každého filmu náhle zkříží cestu a hlas mu vezme. ()

13. komnata Jana Antonína Duchoslava (2007) (S02E41) 

Jan Antonín Duchoslav, je zajímavý týpek, který i dnes v sobě nezapře trochu puberťáka. Jeho osud nebyl zrovna nejrůžovější, i když si za to nejspíš někdy mohl i sám. Že by skutečně v sobě měl trochu Vikiho Cabadaje? ()

13. komnata Věry Martinové (2007) (S03E04) 

V rámci objektivity jedna z těch průměrnějších komnat. Ovšem co mi vyrazilo dech, to je komentář uživatele POMÍKa. Zastávat se bezcharakterního hovada, díky němuž paní Věra málem přišla o to nejcennější (který navíc nemá co dočinění se zpěvaččinými úspěchy), to jsem fakt nečekal. 50%. ()

13. komnata Jana Saudka (2007) (S03E10) 

Jan Saudek je nejspíš jedním z nejzáhadnějších, nejpodivnějších a nejsvéráznějších lidí, kteří chodí po zemi. Tvůrci rovněž vsadili při přípravách tohoto dílu na neobvyklost a nemohlo z toho vylézt nic jiného, než paskvil, nebo zábavná půlhodinka. Naštěstí se potvrdila ta druhá varianta. 75%. ()

Reklama

Reklama