Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 264 h 57 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Martin Komárek

Režie:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (více)

Scénář:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (více)

Hrají:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(608)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenze uživatele bubun k tomuto seriálu (2)

13. komnata Petra Kotvalda (2013) (S09E16) 

Když zrovna nevýská, neposkakuje, netancuje, nezpívá a nepitvoří se, tak je i docela snesitelnej (na obrazovce). To mě překvapilo. Jinak dokument klasicky nulová hodnota, ale neiritovalo mě to, tak co už. ()

13. komnata Luboše Xavera Veselého (2016) (S13E14) odpad!

Mně je úplně jedno, že má ten člověk nadváhu, já hlavně nechápu, jak může bejt tak oblíbenej, a jak tohle zaměstnání vůbec může dělat, když nedá dohromady souvislou větu a na každé následující slovo musíme čekat půl hodiny. Taky je mi dost nesympatický, když má někdo na zdech ve svym bejváku x desítek zarámovaných fotek sebe. Na nich je Xaver buď sám, nebo s nějakými "celebritami". A ještě si dovolím zareagovat na výrok Saudka, když Xaverovi řekl: "Škoda, že nechlastáš." Při pohledu na dvojřadí flašek na Xaverově parapetu jsem si spíš říkala, hmm, slušná zásoba. Tak kdo to teda pije? ()

Reklama

Reklama