Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 264 h 5 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Martin Komárek

Režie:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (více)

Scénář:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (více)

Hrají:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(606)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenze uživatele troufalka k tomuto seriálu (6)

13. komnata Jaroslavy Obermaierové (2007) (S03E01) 

Podívejte se, jaká byla Jaruška v mládí přitažlivá krasavice!! Bohužel se jí nepoštěstilo dostat nějakou životní roli, ve které by víc vstoupila do diváckého povědomí. I když těch rolí bylo požehnaně a hrála skvěle. Připomenu alespoň Byl jednou jeden dům nebo Dým bramborové natě. Věřím, že dnes by dokázala bravurně ztvárnit charkterní postavu i v hlavní roli. ()

13. komnata Jeronýma Klimeše (2010) (S05E25) 

Moje hodnocení nemá nic společného s kvalitou pořadu ani se sympatiemi k osobě Jeronýmy Klimeše. Hodnotím to, co mi tento díl přinesl nezávisle na protagonistech. Ale rozhodně jsem byla zvědavá na člověka, kterého znám z jedné médii propírané kauzy. ()

13. komnata Ivana Krause (2011) (S06E41) 

Ivan Kraus mě oslovil především jako spisovatel krátkých vtipných povídek. Některé názvy jeho knih jsou tak vystížné, že už samotný název pobaví. To na Tobě doschne ()

13. komnata Miroslava Ondříčka (2014) (S09E21) 

Silný příběh zajímavé osobnosti. Škoda průběžného komentáře, který dost rušil. Dokument zdaleka neobsáhl všechno, co by mne opravdu zajímalo. ()

13. komnata Marka Brodského (2014) (S09E29) 

Lidí s psychickou poruchou osobnosti žije mezi námi spoustu. Deprese je naštěstí jednou z mála, kdy je postižený ochoten se sebou něco dělat, protože mu to nějakým způsobem znepříjemňuje život. Mnohem horší jsou ty skryté, kdy o tom ví jen nejbližší rodina a nemůže dělat nic, i když jí to ochromuje a vysiluje. Postižený sám se považuje za zdravého a nic měnit nepotřebuje. Škoda, že v dokumentu nebyl dán větší prostor příbuzným, jejich svědectví by mohlo být velikým přínosem. Markovi fandím, jeho obrazy i texty se mi líbí. ()

13. komnata Petry Paroubkové (2016) (S13E01) 

Jiří Paroubek je překvapivě v civilním životě mnohem sympatičtější než v tom politickém. ()

Reklama

Reklama