Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 264 h 5 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Martin Komárek

Režie:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (více)

Scénář:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (více)

Hrají:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(606)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenze uživatele badajajuak k tomuto seriálu (4)

13. komnata Jana Nedvěda (2006) (S01E04) 

Nehledě k tomu, že jsem tyhle písničky kdysi taky trochu poslouchal, nevím proč bych měl dávat nízké hodnocení jen kvůli tomu, že tohoto člověka nyní moc nemusím. Jinak souhlasím s tím co zaznělo od Honzy Dědka na konci pořadu - a totiž, že HonzaNedvěd je snílek žijící ve vlastním světě s nezájmem o své okolí... ()

13. komnata Alexandra Hemaly (2009) (S04E31) 

To si člověk ani neuvědomí, že tihle hlasatelé na vás koukali za komančů (a vlastně i dlouhou dobu potom) každou chvilku z televize. Už si je všechny moc nepamatuju, ale Alexandr Hemala byl ještě s Marií Retkovou nejvýraznější a nejzapamatovatelnější postavou. ()

13. komnata Marty Kubišové (2009) (S04E34) 

"Sem pojďte blíž lidé dny i týdny jdou a mraky se toulají a vlny se dmou a spustí se déšť na 40 dní, prší a záchrany není, musíš plavat jak težký kamení, každý ví, časy se mění". ()

13. komnata Bořivoje Navrátila (2009) (S04E36) 

Smutný emotivní příběh sympatického elegána v klobouku. Hodně zdraví do dalších let, pane Navrátile! P.S. Nejvíce mi v paměti utkvěla jeho role v Majoru Zemanovi (díl Proklaté dědictví), kdy se utopí v bažině. ()

Reklama

Reklama