Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 264 h 5 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Martin Komárek

Režie:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (více)

Scénář:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (více)

Hrají:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(606)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenze uživatele M-arta k tomuto seriálu (4)

13. komnata Jiřího Krampola (2008) (S04E06) 

"Pořád lepší, když člověka klepne pepka na tenise než v domově důchodců." :-) ()

13. komnata Jitky Zelenohorské (2008) (S04E14) 

Nejvíc mi vrtalo hlavou, co se muselo stát, že to časem dokázalo proměnit "tvář anděla" tímhle způsobem. A tady jsem našla odpověď... ()

13. komnata Jana Pohana (2009) (S05E04) 

Další z dílů, který mě hodně zaujal...Hmmm - tak jestli na mě snad někdy budou chtít chodit myšlenky o jakési "nepřízni osudu", bylo by moc fajn připomenout si, co si prožitl tenhle člověk... ()

13. komnata Hany Andronikové (2011) (S06E20) 

"Je tento vesmír přátelský?" Inspirativní dokument o výzvách a zdrojích síly k překonávání překážek, který netvrdí, že když s rakovinou odjedete do Peru mezi šamany, vrátíte se bez nálezu. ALE... Mně se to líbilo. ------------------------------------------------------------------------------------------- Hana Androniková rakovině podlehla 20.prosince 2011. Dovoluji si přiložit příhodný úryvek z její knihy "Nebe nemá dno": "Musím se smát, jak se hezky učíme všechno pojmenovat, jak se učíme vyjednávat, vyjádřit se ve větách, souvětích, komplikovaných obratech, jak dokážeme balit myšlenky, jak se koupeme v rétorice, diskusích, bojujeme se slovy, žijeme slovy, opevňujeme se slovy a pak, tváří v tvář velké kmotře smrti je nám to úplně nahovno." ()

Reklama

Reklama