Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 264 h 5 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Martin Komárek

Režie:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (více)

Scénář:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (více)

Hrají:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(606)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenze uživatele ivishka k tomuto seriálu (3)

13. komnata Květy Fialové (2006) (S01E24) 

Éterická žena,která si psala s Hitlerem a jeho podpis někde ztratila - škoda pro ni byla by už dávno za vodou. Jako herečku ji ani neuznávám a ani nezavrhuji dle mého je to perfektně trhlá ženská,která občas ví o čem mluví. Škoda jen,že v českém showbussinesu nejsou podobné osobnosti mnohem častěji. ()

13. komnata Petry Černocké (2009) (S05E13) 

To je tak vždycky, když někdo natočí něco kultovního tak se nikdy pořádně nevyzuje z té své osudové postavy ...Nyní je to Saxana v Dívce na koštěti aneb Petra Černocká. Jenže mě ani v jiném filmu nezaujala a nezajímala a pokračování Saxany jsem brala jako ohyzdnou nechutnou nevoli českého národa, že musí bezpodmínečně natočit další pokračování něčeho neopakovatelného. Herečka Petra v podstatě neexistuje a místo ní je tu průměrná pěvecká hvězda Petra Černocká.Proto shledávám i její 13.komnatu nezajímavou-ani ona mě nezajímá. ()

13. komnata Heleny Vondráčkové (2012) (S08E07) 

Kampak se poděly ty pořádné celebrity o kterých se daly točit dokumentární "krátkometrážáky", které nezpůsobovaly ujmu na zdraví nebo třeba tik oka. Helenu Vondráčkovou(pro mě zkráceně Vondrchu)nemám ráda odjakživa a je moje věc z jakého důvodu, ale i ta největší lůza jakéhokoliv kalibru má snad lepší dokument než je tohle... Díl od dílu se snižuje kvalita tohoto - ČEHOSI. ()

Reklama

Reklama