Reklama

Reklama

13. komnata

(seriál)
  • angličtina The 13th Chamber
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2006–2024), 264 h 31 min (Minutáž: 25–35 min)

Tvůrci:

Martin Komárek

Režie:

Yvonne Vavrová, Petr Slavík, Simona Oktábcová, Zuzana Burešová, Zdeněk Tyc, Václav Žmolík (více)

Scénář:

Jan Mudra, Milan Fridrich, Jindra Horská, Jana Ciglerová, Tereza Brdečková (více)

Hrají:

Zuzana Burešová, Jana Klusáková, Petr Šmolka, Miroslav Kalousek, Vladimír Mlynář, Jiří Blažek, Patricie Strouhalová, Jan Železný, Jeroným Klimeš, Ivo Pavlík, Robert Reichel, Přemysl Rabas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(607)

Obsahy(1)

Pořad veřejnoprávní České televize vysílaný od 3. ledna 2006 se věnuje složitým životním obdobím známých českých osobností. (Wikipedia)

Recenze uživatele MJMilan k tomuto seriálu (6)

13. komnata Daniela Landy (2006) (S01E02) 

Daniel Landa je formát a to co tam do něj valil Šimůnek, který je šťoura, připomíná mu věci co se staly před X lety a Landa hned na začátku řekne, že se za to omlouvá, to mi přijde dost trapné. Moderátor vypadá jinak. Daniel Landa není žádný svatoušek, to ví snad každý Čech, myslím, že třináctá jeho komnata se měla spíše ubírat směrem ohledně jeho nemocné nyní již vyléčené ženy. Z tohoto tématu tam byl jen zlomek. Za Landu 4 hvězdičky a za tento pořad - odpad! ()

13. komnata Jana Nedvěda (2006) (S01E04) 

No tak tohle byla fakt drsná komedie v podání geniálního textaře, ale ne zcela normálního člověka ... ()

13. komnata Jiřího Krytináře (2006) (S01E20) 

V celku zajímavý pohled do soukromí Jiřího Krytináře ... třeba asi málokdo věděl, že má zálibu v hodinářství ... ()

13. komnata Františka Peterky (2007) (S03E12) 

Na to, že je panu Peterkovi skoro 90 let (2012) tak vypadá opravdu skvěle. A že už mu trochu pracují nervíky, to už se v tomto věku dá tolerovat. Ono zůstat na takovou dobu v nemocnici, kór když jste duší sportovec, to musí být opravdu životní zkouška. Naštěstí se s tím vyrovnal a i s francouzskými holemi chodí jako za mlada. ()

13. komnata Šárky Ullrichové (2008) (S04E09) 

Šárku Ullrichovou jsem do této doby znal pouze od vidění ze seriálu o PC hrách. ...nechci plašit, ale 13. Komnata o ní mi dost připomněla někdejší intimní zpověď Terezy Pergnerové a asi všichni víme, co se dělo potom. Snad se historie nebude opakovat, ... ()

13. komnata Věry Bílé (2009) (S05E09) 

Tolik zábavy jsem si zatím neužil v žádné jiné 13. komnatě. Buďme objektivní, Věra Bílá je tuctová cigánská zpěvačka, která měla to štěstí, že ji fenomenální Zuzana Navarová dostala na hudební výsluní. To že hraje automaty, že žije každý den tak, jako by byl její poslední ji rovněž nedělá ničím výjímečnou, ba naopak ... nemusí mít tmavší pleť, aby si ji každý zařadil ... ()

Reklama

Reklama