Reklama

Reklama

Uzavřený případ

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2005–2012), 79 h 13 min (Minutáž: 42–59 min)

Tvůrci:

James Duff

Hrají:

Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Robert Gossett, G. W. Bailey, Michael Paul Chan, Jon Tenney, Tony Denison, Raymond Cruz, Gina Ravera, Lorraine Toussaint (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(109)

Obsahy(1)

Do Los Angeles bola prevelená Brenda Leigh Johnson (Kyra Sedgwick) a stáva sa šéfkou tímu pracujúceho na prioritných vraždách. Napriek úspešnosti pri odhaľovaní páchateľov sa v kolektíve detektívov neteší veľkej obľube a to nielen pre svoje netradičné správanie pri riešení vrážd, ale aj ako žena z iného mesta majúca vzťah so šéfom celej kriminálky Los Angeles. Brenda tak musí riešiť nielen kriminálne prípady, ale aj prípadné podrazy zo strany svojich kolegov a presvedčiť kolektív spolupracovníkov o svojej kompetentnosti a oprávnenosti viesť túto dôležitú sekciu kriminálky. Samozrejme seriál sa venuje aj osobnému životu hlavnej predstaviteľky, v ktorom sa musí vyrovnať aj so starým vzťahom k nadriadenému. (pravo)

(více)

Recenze (87)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Teď ustavičně koukám na Closer, jsem u čtvrté série a furt mě to baví. Některé díly jsou slabší, některé úplně výborné, ale v součtu mě to baví. Mám ráda tu zmiji jedovatou, co ví kdy uštknout. Díl ubíhá rychle, blondýnka s prořízlou pusou ví, jak rozdělit úkoly, jde si za svým i přes mrtvoly... to se mi na ní líbí. Protože je opravdu šéfka oddělení, ví, co se má dělat, a to je mi děsně sympatické. Pro mě jedna z těch lepší kriminálek, co se vysílají. ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojenej. Jsem seriálovej nadšenec různých kriminálek a tato je rozhodně zručně natočená a řešení zápletek je víc na logice, než na používání senzačních pomůcek jako v kriminálkách Miami, NY a LV. A to píšu při sledování závěrečné série, takže nejsem jak někteří, kteří vidí 8 díl v druhé sérii a napíší, že je odpad celý seriál. Takové komentáře by si měli nechat pro sebe. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Kyra Sedgwick je neskutočne nesympatická a slizká ženská. :-) A pochopili to aj tvorcovia tejto série a ponúkli jej postavu vyšetrovateľky, ktorá stelesňuje najhoršie sny antifeministického hnutia. Je emancipovaná, nezávislá, bystrá, vypočítavá a nekompromisne drzá. Navyše má prapodivné vzťahy s mužmi, ktorých potrebuje, no zároveň ich túži ovládať a prispôsobovať na svoj obraz. Aj celý svoj tím podvedome považuje za "zberbu" sexistických štatistov resp. poskokov. Nielen tieto turbulencie sú hnacím motorom série. Po úvodných cca 2 "vlažných" a nevýrazných epizódach totiž začnú brutálne a komplikované prípady, počas ktorých to vyšetrovateľka Johnsonová "rozbalí" na podozrivých a dokáže, že je poriadna "bitch" a žiaden kriminálnik ju nebude "je*ať". V konečnom dôsledku sa jedná o vysoko nadpriemernú sériu a komentáre všetkých podpriemerne hodnotiacich užívateľov odporúčam brať s VEĽKOU rezervou. (21.2.2007) Rád by som prípadných slovenských divákov vystríhal pred nebezpečnou demenciou TV MARKÍZA, ktorá si nechala (ktovie na čí úchylný popud) vyrobiť svoj vlastný dabing. Bohužiaľ nie slovenský (ako by sa človek logicky nazdával) ale brňácky šitoidný humus. ZUZANA "máte padáka" SLAVÍKOVÁ po..ala čo mohla. SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA = 12.4.2007 (13.4.2007) ()

shakewell 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je prostě perfektní a vůbec nechápu jeho nízké hodnocení v porvnání např. s CSI, kde jsou všechny díly na jedno brdo. Na Closeru je perfektní jak příběh jednotlivých epizod tak postupně se rozvíjející přípběh hlavních postav tak i zpracování... Mimochodem, na rozdíl od mnohých ostatních seriálů, které jsou už ve 2. řadě nudné, mě právě nadchla 6. řada... Pro mě prostě celých 100% ()

Ocelotr 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem víc než pár dílů a musím uznat, že pár z těch nepár bylo dobrých, což ovšem nic nemění na tom, že je mi hlavní hrdinka šíleně nesympatická. Jestli byl záměr autorů, aby tato postava byla anorektická uječená škatule, která neustále vypadá jak po půl gramu koksu - tak gratuluji, to se vám povedlo ! ()

Galerie (761)

Reklama

Reklama