Reklama

Reklama

Show Ellen DeGeneresové

(pořad)
  • USA Ellen: The Ellen DeGeneres Show (více)
Talk-show / Zábavný
USA, 2003, 2 290x60 min

Účinkují:

Ellen DeGeneres, Billy Reilich, Jon Abrahams, Samuel L. Jackson, Allison Janney, Vanessa Marcil, Ray Romano, Jennifer Love Hewitt, Sean Hayes (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Talkshow známej americkej komičky a moderátorky Ellen DeGeneres, ktorá moderovala odovzdávanie Oscarov v roku 2007. U Ellen DeGeneres sa už vystriedalo veľké množstvo umelcov, hlavne čo sa týka filmového priemyslu, vždy podľa aktuálneho diania vo svete showbiznisu. (lilina133)

Recenze (70)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ke kvalitnímu pobavení mi stačí pouze určité epizody,které ale samozřejmě stojí za to. Jako neskutečný forek mi přišel klip,který mi zapříčinil neskutečné záchvaty smíchu a to jest "účinkování" v klipu bobra. Pak jsou samozřejmě další legrácky jako je scéna z Twilight ságy, kde Ellen sedí ve vaně a nechápavě zírá o čem si to Eda s Bellou povídají :-D...Je to něco co určitě stojí za povšimnutí. ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Ellen je jedinečná a hoci nepozerávam celé jej šou, vždy si kliknem na videá, čo dáva na Facebook. Niekoľko pamätných momentov, na ktoré si v rýchlosti spomeniem - skrytá kamera s Paris Hilton alebo Jennifer Lopez, Shake-a-Weight s Kaley Cuoco, vibrujúce vložky do podprsenky s Jennifer Aniston, Bad for Paid photos... jednoducho Ellenin arzenál je nekonečný. ()

Reklama

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprostá špička v talk show. Ellen je neuvěřitelný člověk... Zábavná, chytrá, sexy, citlivá... Nemám snad jedinou věc, která by mi na ní vadila... I její manželku mám ráda... A samozřejmě jí závidím tu spoustu hvězdných přátel, polibků od sexy krasavců prostě to jaká je... zrovna jsem na youtube četla pod jedním jejím videem, že na konci života by se chtěl/a ohlédnout a říct si, že žila život jako Ellen - plný, oprvdový, upřímný a plný lásky, dobrých skutků a zábavy... Jo, tak to bych si taky přála... ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Jan Kraus si vytvořil klona... bez koulí, s vlasy, s nabroušenou angličtinou a jiným názvem, ale stejně ženiálního, jako je on sám! Nebo... že by si Ellen DeGeneres vytvořila klona, odřízla mu koule, oholila hlavu, naučila česky a odeslala jej k nám? Toť otázka stejně záludná, jak ta se slepicí a vejcem, a proto za to nestojí to dále zde rozepisovat. Už jen za samotnou Ellen je to 5*, ale pokud k tomu připočteme i zajímavé hosty, šlo by to i na víc hvězd, ale... 5* je maximum, tož je tu vpálím a jdu si pustit nějaký další její výstup. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Show Ellen DeGeneres je trošku problematická v tom, že ne každému sama Ellen sedne. Je totiž opravdu HODNĚ cáklá a její cáklé vystupovámí snadno někoho odradí. Mě ne. Na mě působí hodně uvolněně s tím, že svou práci dělá skutečně ráda, nemluvě o tom, jak vtipná je. O serióznosti nemůže být příliš řeč, velmi ráda své hosty ztrapní při první možné příležitosti, ale s takovou noblesou a elegancí, že to vlastně nakonec nikomu nevadí. Nebojí se ani vyšlápnout si do terénu nebo sehrát nějakou komickou (a hlavně vtipnou) scénku. Ellen je zkrátka unikát. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • Hry „Ellen's Audience Olympics“ („Ellenina divácká olympiáda“) se účastnila i česká divačka jako zástupkyně České republiky. Jednalo se o středoškolskou studentku Sabrinu. Získala 3. místo. (Vitox)

Související novinky

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

13.11.2019

Pozor, tohle není cvičení. Legendární sitcom Přátelé se totiž oficiálně dočká nového speciálu na streamovací službě HBO Max. Ta před nedávnem pořídila k seriálu kompletní vysílací práva, a jen co… (více)

Reklama

Reklama