Reklama

Reklama

Americký táta

(seriál)
  • USA American Dad! (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 133 h 46 min (Minutáž: 9–22 min)

Hrají:

Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Dee Bradley Baker, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Curtis Armstrong, Mike Barker, Patrick Stewart, Eddie Kaye Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(366)

Další animovaný seriál Setha MacFarlanea, tvůrce kultovního seriálu Family Guy. Opět sledujeme bláznivé osudy americké rodinky, která však v tomto případě není zrovna typická. Hlavou rodiny je Stan Smith, agent CIA, který se má neustále na pozoru a udělá cokoli pro ochranu svých bližních. Kromě něj, manželky Francine a jeho dvou dětí jsou však stálými členy rodiny také mimozemšťan Roger a německy mluvící zlatá rybka Klaus. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (160)

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Taková ta prázdná animovaná variace na telenovelu. Děj žádný, vtipné to není (a těch pár obstojnějších vtipů na sociálně politické pole za sezónu našinec nemá šanci pochopit až na naprosté výjimky), není to ani zábavné takže.. vhodné snad leda jako zvuková či obrazová kulisa? I když i pro takové účely spíš nevyhovující. Prostě taková pitomost ve stylu Griffinových, kterou si většina lidí v ČR pustí jen proto, že to za a) dávají v televizi a za b) je to animované. Viděna polovina první série a pro jistotu ještě několik epizod průřezem celého seriálu, výsledné hodnocení - naprostá ztráta času a zabiják mozkových buněk. odpad! ()

Alfmen

všechny recenze uživatele

Zatím jsem shlédl jen první řadu, a proto (zatím) nebudu hodnotit. Ovšem na další série se nechystám, protože AD! mě skutečně nezaujal. Hodně jsem se snažil nesrovnávat to s Family Guyem, ale nakonec se nedá svítit, FG je lepší. Při sledování American Dad! jsem se zasmál skutečně jen párkrát a to se mi zdá málo, u Family Guye jsem schopný tlemit se celou epizodu. Asi je to tím, že FG má mnohem drsnější a černější humor, který mi sedl mnohem víc. Možná, že někdy za nějaký čas se odhodlám a podívám se na další řady. A pokud ano, tak doufám, že budou lepší než ta první. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Takového tátu můžou mít jen v Americe! Normální americká rodinka, která vlastní mluvící rybičku a schovává doma mimozemšťana. Výborná náhražka a zaplácnutí po zhlédnutí jiných animáků. Drsné a vtipné scény nadupané v každé epizodě. Po pár dílech musím přiznat, že jsem čekal víc a vžití do seriálu nakonec stálo zato, jen pro ty kteří po pár dílech nesledují dál. / Viděné epizody z 1-11 série *191.dílů / Sleduji 12. sérii ( Hodnocení: 9/10 ) ()

laFei 

všechny recenze uživatele

Z American Dad na mě dosti čiší důvody jeho vzniku a tedy ty, že si MacFarlane chtěl ukrátit čas a dohnat penize během zrušení pro mě daleko zábavnějšího Family guy. Postavy na mě působí dosti staticky a neosobně, příběhy jsou v mnoha případech násilně nastavené do vtipnosti ad absurdum (což je Family guy také, ale přeci jen jsem se u něj bavil daleko více). I tak na zabíjení času je to pěkný kousek a těch 20 minut nezabije, ale ani nemotivuje k maratonu mnoha dílů v kuse. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem zachytil v tv pár dílů v kuse a ty mě zaujaly natolik, že jsem neváhal a pustil se do americkýho taťky pěkně od začátku. Narážky a urážky na všechny způsoby a bez servítek a bezkonkurenční dvojice Stan-Roger jsou hnacím motorem tohohle výborného sitcomu, u kterého si vždycky skvěle odpočinu. ()

Galerie (2 386)

Zajímavosti (49)

  • Roger nemá žádný pohlavní orgán. (Martin_W)
  • Steve je karikatúra jedného z tvorcov seriálu Mika Barkera. (Vrtto)
  • V epizodě „1600 Candles“ slaví Roger 1600. narozeniny. (Martin_W)

Reklama

Reklama