Reklama

Reklama

Las Vegas: Kasino

(seriál)
USA, (2003–2008), 73 h 34 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Josh Duhamel, James Lesure, Vanessa Marcil, Molly Sims, James Caan, Nikki Cox, Marsha Thomason, Tom Selleck, Frank Santorelli, Guy Ecker, Dale Dye (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Vítejte v Las Vegas, v kasinu a hotelu Montecito! Hosté si tu mohou dělat, co se jim zlíbí, ale všichni dodržují zásadu: k čemu dojde v Las Vegas, to tam také zůstane. Jen Edu Delinovi a jeho týmu nic neunikne. Mají na starost bezpečnost kasina a čeká je skutečně dost práce... (oficiální text distributora)

Recenze (122)

Pericko 

všechny recenze uživatele

Neznám žádný seriál, popř. film, který by takto do detailů ukázal divákovi, jak, alespoň zhruba, funguje vedení hotelu a kasína. Je samozřejmé, že některá dějová pásma, se v některých dílech opakují. S tímto se u seriálu musí takřka počítat, ale i když zvážím opakovanost některých dějů, pořád je tento seriál, alespoň pro mě, na špici. Nechybí zde ani krásné a velice přitažlivé slečny, ze kterých máte dokonce až husí kůži :)). Herci, kteří ztvárnili tzv. celosériálové role (doprovází nás celým seriálem) naprosto souhlasí. Zvláště pak Josh Duhamel, který se opravdu našel :)). Nechybí zde ani hazard, ani akce a když tyto dvě věci smícháte, máte seriál, který vás bude bavit :)). ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Amerických seriálov ako tento je mnoho a ničím sa neodlišujú. Nápad je tak-trochu uspatý a neoriginálny, no zase postavy sú celkom sympatické0. V takomto types seriálu a problémy riešia tak, že hlavný vyšetrovateľ zdvihne telefón a zavolá nejakej svojej známej/známemu a ten mu dá presne tú informáciu ktorú chce počuť. V skutočnosti to tak nefunguje ale priznajme si...čo je v seriáloch normálne ?/60%/ ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Odpolední pohoda, která se málokdy bere opravdu vážně a ve které vystupují zástupy padlých, ale i zářivých hvězd. Na první pohled bezproblémová záležitost, jež však vzbuzuje opravdové obavy, jak daleko ve sledování hostů a ve svých pravomocí skutečná kasína mohou zajít. V tomto ohledu skoro až orwellovsky znepokojivé. ()

sebii53 

všechny recenze uživatele

Ano je to nenáročné. Ano je to předvídatelné, ale mě to baví jako snad žádný jiný seriál podobného ražení. Danny McCoy je jedna z mých nejoblíbenějších postav vůbec. Jednu dobu byl dokonce mým Tylerem Durdenem (i když vím, jak moc to zní divně). Ostatní jsou taky fajn, krásně se na ně kouká a dokážou si poradit se vším. Prototyp dokonalého pozlátka. Je jen škoda, že vše skončilo tak jak skončilo. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem nejdříve nevěděl o co se jedná, ale viděl jsem tam Stalloneho jak tam popíjí pivo a tak jsem se o tento film později/seriál začal zajímat více. Není to vůbec špatné, pár dílů je solidních, zbytek průměr, drobná role Stallona jako přítele šéfa kasíná poteší, Předvádí typický výkon alá Rocky, který mu sedí. Na zahnání nudy zcela dostačující.60 ()

Galerie (165)

Zajímavosti (17)

  • Když seriál začínal, kritici prorokovali, že nevydrží dlouho. Vydržel pět let. (Angie91)
  • Seriál se dějově protíná s dalším seriálem společnosti NBC - Crossing Jordan. V pěti epizodách Las Vegas se tak objevuje Jerry O´Connel (Woody Hoyt) a ve třech z nich i Jill Hennesey (Jordan Cavanaugh). Josh Dunhamel (Danny McCoy) se naopak objevuje ve třech epizodách Crossing Jordan, ve dvou z nich po bo boku Vanessy Marcil (Sam Marquez) a jednu s Molly Sims (Delinda Deline). (Sony1994)
  • Během seriálu vystřídá Montecito celkem sedm majitelů. (Sony1994)

Reklama

Reklama