Reklama

Reklama

Anatomie lži

(seriál)
Ukázka z filmu
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2009–2011), 35 h 8 min (Minutáž: 43–47 min)

Tvůrci:

Samuel Baum

Hrají:

Tim Roth, Kelli Williams, Monica Raymund, Brendan Hines, Hayley McFarland, Kristen Ariza, Mekhi Phifer, Tim Guinee, Wayne Dalglish, M.D. Walton, Tim Griffin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(48)

Doktor Lightman je přední světový expert na lhaní. Perfektně se vyzná v řeči těla, neuteče mu žádný výraz v obličeji ani ten nejmenší záchvěv v hlase. S neodolatelným sarkasmem a s týmem specialistů pomáhá nejen vládním organizacím řešit ty nejzapeklitější případy... (TV Prima)

Recenze uživatele Radiq k tomuto seriálu (1)

Anatomie lži (2009) 

V dnešní době hromady seriálů tady tenhle nějak moc nevyniká. Byl jsem zvědavej, do čeho se to nechal ten Tim Roth uvrtat a není to nic světobornýho. Jistěže způsob vyšetřování lží je zajímavej a Dr. Lightman je dost ujetej právě díky Rothovi, ale někdy si asi scénárista uprdl a ujela mu ruka, když i ze sebemenších mikrovýrazů dokázal uzavřít případ. Přitom každej díl jede v podstatě po stejné linii - něco se stane, oni to vyšetřujou, nejdřív to vypadá na někoho úplně jinýho, pak na někoho úplně jasnýho, pak vyjdou najevo nové skutečnosti, začne se to zamotávat a nakonec je vinen někdo jinej, v pozadí. A to z toho dělá dost předvídatelnou záležitost. Ne že bych to úplně odsuzoval, ale po čase jsem na sobě zjistil, že se na to dívám jenom kvůli obsazení, respektive kvůli Rothovi, respektive celkem zajímavý bylo vtažení nové postavy do děje (FBI maník v podání Mekhi Phifera). Jinak soukromé záležitosti těch spolupracovníků jdou trochu bokem, třepou u toho hlavama a vydávají skřípavé zvuky a kladivem si odstraňují chrup... = celkem nezájem. Druhá série je možná ještě horší a já zjišťuju, že by mi ani nevadilo, kdyby ten seriál utli. Navíc mi přijde, že Lightman se hrozně snaží napodobovat Dr. House - být jedinečnej, ale nepříjemnej, navíc ho taky hraje Brit... ale nemá na něho. ()

Reklama

Reklama