Reklama

Reklama

Anatomie lži

(seriál)
Ukázka z filmu
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2009–2011), 35 h 8 min (Minutáž: 43–47 min)

Tvůrci:

Samuel Baum

Hrají:

Tim Roth, Kelli Williams, Monica Raymund, Brendan Hines, Hayley McFarland, Kristen Ariza, Mekhi Phifer, Tim Guinee, Wayne Dalglish, M.D. Walton, Tim Griffin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(48)

Doktor Lightman je přední světový expert na lhaní. Perfektně se vyzná v řeči těla, neuteče mu žádný výraz v obličeji ani ten nejmenší záchvěv v hlase. S neodolatelným sarkasmem a s týmem specialistů pomáhá nejen vládním organizacím řešit ty nejzapeklitější případy... (TV Prima)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (239)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Konečně! Floutkovský "rozpustilý" Psych ani hezounský Mentalista mi neseděli. Prostě musel přijít Pan Herec, aby sociální inženýrství a (pseudo)věda zvítězily a donutily mne sledovat pokud možno každý díl. Dodávání zdání (a občas nejen zdání) stoprocentní reálnosti používáním skutečných osobností tomu dává ještě o trochu víc šťávy, a narozdíl od mnoha jiných seriálů mám pocit, že - alespoň hlavní - postavy žijí. Kontroverze je tu sice taková umírněná, ale je to prostě sympatické. A co na tom, že bez House by to pravděpodobně nikdy nevzniklo;) Skvělá "seriózní" zábava. 80% ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Další seriál, který mi dlouho unikal a nakonec jsem jej zkoukla pěkně najednou. Už po několika dílech 1. SÉRIE mě tenhle seriálový kousek pohltil a i když se nejedná o vyloženě dokonalou záležitost, zaujal mě. Na tom má samozřejmě velkou zásluhu Tim Roth, kterému hlavní role padne jako ulitá. No jo, mám slabost pro tenhle typ drsňáků. :-) /// V průběhu 2. SÉRIE jsem se stala na seriálu závislá a 3. SÉRIE je zatím rozběhnutá tak dobře, že s jistými rezervami dávám Lie to Me i tu pátou hvězdičku. Jistě, kdyby nehrál hlavní postavu můj oblíbenec Tim Roth, byl by seriál poloviční. Ovšem Roth je prostě borec, který i občasná hluchá místa svým charismatem zcela přebíjí... 5.2.2011 - Tak nám skončila třetí řada a jelikož FOX zrovna nevypadá, že by chtěl nakupovat další díly, je to možná konec jednoho skvělého seriálu. :-( 11.5.2011 - Ano, bohužel je to tak. Seriál byl ukončen, takže se další série už nedočkáme. Sbohem, Cale. :( ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpovedenějších seriálů novodobé historie ! Tima Rotha můžu jako herce, znám ho především z Tarantinovských taškařic a i tady dokazuje, že je prostě kvalitním hercem. Pokud navážu na tento seriál, taky by mi asi cukal koutek, když by se na mě tento maník upřeně koukal...................moje hodnocení = 8 z 10. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Po prvních čtyřech dílech jsem věděla, že dám tři hvězdičky, pak jsem začala být víc a víc nejistá, během dalších hodnocení kolísalo (co mě překvapilo, tak to nebyly dialogy, kterých jsem se zpočátku právě bála, ale spíš rádoby "cool" a "trendy" vsuvky, zakončování epizod, náladová hudba apod., co moje hodnocení sráželo)a po dvanáctém jsem se rozhodla, že to budou čtyři. Seriál je průměrný, nejsem ani moc fanoušek kriminálek, ale oceňuju nápad, herce (ten Roth tam fakt dělá hodně) a ani to není nudné. A můj názor je i to, že každý další díl byl lepší(ačkoli je princip opakovatelný - a bohužel opakovaný), tak nedoporučuju ukončit to po prvních dvou třech. // Druhá série: je ještě o něco překombinovanější, akčnější, trochu matoucí a občas vyloženě trapná a stupidní, ale stejně. Coby oddechovka poslouží, dá se na to dívat. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

První série - 80% Druhá série - první dojem - 70% Lie to me je seriál jasně založený na tom, že v něm hlavní roli má Tim Roth. Neříkám, že nikdo jiný by ji nezvládnul, ale charismatický člověk byl nutnost. Jeho roztěkané herectví poprvé dokážu ocenit a i když v některých filmech mě vyloženě otravuje, sem se skvěle hodí - bez Rotha by to zkrátka nebylo ono. ()

Galerie (603)

Zajímavosti (6)

  • V 11. epizodě 1. série s názvem "Tajný agent" je místnost v budově FBI, ve které agenti hovoří s Lightmanem (Tim Roth), totožná s místností často využívanou v seriálu Sběratelé kostí (od r. 2005). (philip.j.fry)
  • Tim Roth a Jennifer Beals si společně dříve zahráli již ve filmu Čtyři pokoje (1995). (PrcekTK)
  • Věda, kterou provozuje Cal Lightman (Tim Roth), je založena na skutečné práci Dr. Paula Ekmana, který je nejlepším světovým expertem na klamy. (Prefectus)

Reklama

Reklama