Reklama

Reklama

Star Trek: Hluboký vesmír devět

(seriál)
  • Česko Star Trek: Stanice Deep Space Nine (více)
USA, (1993–1999)

Hrají:

Avery Brooks, René Auberjonois, Alexander Siddig, Colm Meaney, Armin Shimerman, Nana Visitor, Terry Farrell, Cirroc Lofton, Michael Dorn, Nicole de Boer (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(173)

Star Trek: Hluboký vesmír devět, čtvrtý seriál z legendárního startrekovského univerza Gena Roddenberryho, je zasazen do poloviny 24. století, odkud přináší dobrodružství týmu důstojníků Spojené federace planet, jimž byla svěřena hvězdná stanice, vytvářející obranný val v blízkosti první stabilní červí díry vedoucí do tajemného kvadrantu Gama. Úkolem posádky Hlubokého vesmíru devět není nic menšího než chránit a zkoumat vesmír a vydávat se na místa, která ještě nikdo z Federace nikdy nenavštívil... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Namefar k tomuto seriálu (9)

Star Trek: Hluboký vesmír devět (1993) 

Mám hotovo. Tuto sérii jsem začal minimálně 5*. Pokaždé když se schylovalo k válce s Dominionem mě to přestalo bavit. Jelikož mám rád tyhle scifi dobrodružství, byla jen otázka času kdy to dám až do konce. Začátek je moc fajn, jak se ds9 rozvíjí pod spravou Bejdzoranů a Federace. Samozřejmě jsou tam i ziskuchtiví Ferengove, kde Kvark rozjíždí svůj bar. Měňavec Odo jako náčelník bezpečnostní a mnoho dalších. Ve Voyageru mi k srdci přirostli všichni hlavní hrdinové. Tady se tomu tak nestalo. Dále musím zmínit tu Bejdzorskou čarodějnici která mi vysloveně pila krev. Můj zásadní pocit tuto sérii rozděluje na dvě části, první část zábavnější, veselejší taková vesmírná guilty pleasure. Druhá část, někde kdy se dozvíme že doktor byl genetický upraven, začíná být tmavá, depresivní, konfliktní možná i trochu vic komplikované a nelogické nez bych si přál. Musím vyzdvihnout chemii která panuje mezi Oubrajenem a Beširem. Worf a jeho věčné dilema s tím kam patří, co chce a kam směřuje, je někdy až moc upjaté. ()

Valiant (1998) (S06E22) 

Ach jo to byli děti ze zvláštní školy. ()

Zisk v krajkách (1998) (S06E23) 

Uvidíme co se dá zjistit, ano prsa jsou dostatečně velké. Bravo! ()

Sirotek času (1998) (S06E24) 

Otravná Moly. Krásná Keiko. Worf jako chůva. Nic moc díl, hlavně ta otravná holka. ()

Její vlídný hlas (1998) (S06E25) 

Strašná nuda, nice se tam neděje až na pár posledních minut. Jsou to díly které celý DS9 nikam neposouvaji, jako by tam nepatřily. ()

Slzy proroků (1998) (S06E26) 

Za mne je to nejhorší část serie. Nedrží to vůbec pohromadě, až na pár dílů které jsou fajn. Když už to ta pizda Kai zkazila, tak se mělo více protlačit a držet se linie co se dělo když dobro neporazilo zlo. V některých dílech jako by se nic nestalo a pak zase jo a zase ne... Uvidím jak poslední serie, ale moc si od toho neslibuji. ()

Marnotratná dcera (1999) (S07E11) 

Dalo se z toho vytáhnout víc, dobrý námět ale tak nejak zahozený potenciál. Slabé tři. ()

Pohled skrz (1999) (S07E13) 

Na Columba to nemá, ale v této sérii jeden z mála dobrých dílů. ()

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Fanoušci Star Treku už popáté na CzechTREKu

Fanoušci Star Treku už popáté na CzechTREKu

31.07.2010

CzechTREK convention - největší samostatná Star Trek akce v České republice – přichází už popáté. Tentokrát v nových prostorách Kulturního centra Novodvorská se koná v sobotu 4. 9. 2010. Akce už… (více)

Reklama

Reklama