Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

Lolita odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě otřesný zážitek. Sousedi z baráku chtěli pojmenovat dceru Stefanie. Aby byla tak krásná a chytrá jako sestřička ze stejnojmenného seriálu. Tohle bych fakt svýmu dítěti nikdy neudělala, protože jestli bude mít vkus po mně, tak by mě, až by mělo rozum, jistojistě zastřelilo. A žádnej doktor z tý německý blitky by mi nepomohl. ()

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych ležel v nemocnici a nějaká sestřička se do mě tak srala, jako to má ve zvyku tahle Němka, tak se nechám přeřadit na jiné oddělení, třeba na patologii, hlavně abych od ní měl klid. P.s.: Nesmírně mě tady pobavil komentář uživatele "Faidra", že se nám tímhle seriálem Němci mstí za odsun ze Sudet :D :D ()

Reklama

Dlo'h-osh 

všechny recenze uživatele

Vynikaïcí seriál o andělovi v uniformě sestry, který zahřeje u srdce... Po lenßenovi a spol. nejlepší německý seriál, nepochopený kvůli nenávisti vůči němcům...Zajímalo by mě jak by se těm co dávají odpad líbilo, kdyby měli nějaký úraz a v nemocnici o ně pečovaly protivné, neochotné sestřičky, pak by jim Stefanie byla ještě dobrá... 9O% Je to mnohem lepší než zbytečně nadhodnocené Chicago Hope....asi kvůli tomu že je to německé... ()

Francik 

všechny recenze uživatele

A to je ta jedna hvězda jen za náhodou spatřenou postavu pacienta-profesora psychologie, který dělá výzkum , jak rychle se nechají lidé vytočit. Jedniý svízel je, že to zkoučí sám a o tom, že se jedná o výzkum neví nikdo, krom něj. Někdo jej zbil a skončil v nemocnici, kde si stihnul znepřátelit všechny jen během cesty na pokoj............ I v takovémto seriálu je občas možné narazit na sympaťáka. Taky sem tam zlkoumám lidi tím, že je popichuji. Nejlépe, pokud je neznám. :-) ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Tento kousek v mnohém připomíná Švorcku za pultem. Titulní hrdinka je také poctivá pracantka, mnohý čas na pracovišti si krátí dlouhými, psychologickými rozbory svých kolegů a ještě jim přitom stihne vyřešit jejich trable. Není důvod s takovým brakem ztrácet čas, když navíc připočtete mizernou televizní kvalitu (a standartně rutinní brněnský dabing) a stupidní dialogy, není o hodnocení pochyb. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama