Reklama

Reklama

Las Vegas: Kasino

(seriál)
USA, (2003–2008), 73 h 34 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Josh Duhamel, James Lesure, Vanessa Marcil, Molly Sims, James Caan, Nikki Cox, Marsha Thomason, Tom Selleck, Frank Santorelli, Guy Ecker, Dale Dye (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Vítejte v Las Vegas, v kasinu a hotelu Montecito! Hosté si tu mohou dělat, co se jim zlíbí, ale všichni dodržují zásadu: k čemu dojde v Las Vegas, to tam také zůstane. Jen Edu Delinovi a jeho týmu nic neunikne. Mají na starost bezpečnost kasina a čeká je skutečně dost práce... (oficiální text distributora)

Recenze (122)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Tuctový americký seriál v audiovizuální pláštěnce Kriminálky L.V., která v dešti dobrých seriálů neobstojí. Je tu několik dobrých vzpruh, jako je provázanost některých dílů s jinými seriály (Drzá Jordan, ...), obsazení hudebních a filmových hvězd v něolika dílech nebo obměny hereckého obsazení, avšak tím se seriál nezachránil a byl zrušen. Škoda, že předčasně, rád bych se dověděl jak to hodlali zakončit. Zábavný, ale ne vyjímečný - 55% = 3/5 ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Takhle žánrově nevyrovnaný seriál jsem už dlouho neviděl. Jeden díl detektivka, jeden díl přitroublá komedie, jeden díl drama z prostředí casina, jeden díl soap opera, jeden díl thriller,...zkrátka jako když Pejsek s Kočičkou pekli dort, do tohohle seriálu také tvůrci naházeli úplně všechno. Ty epizody, kde se řeší nějaká loupež v casinu nebo něco podobného, ty jsou celkem slušné, ale ty ostatní, kde řeší vztahy nebo rádoby vtipné zápletky typu "nudistické důchodkyně u bazénu", tak ty nestojí za nic. Jedinou sympatickou postavou v seriálu je James Caan, ostatní charaktery jsou děsné. Zejména ty ženské. Jsou sice pěkné, ale jsou to takové rajdy, že si je prostě nejde oblíbit. Škoda, seriál z atraktivního prostředí Las Vegas mohl být bomba. Jó, to kdyby někdo udělal seriál podle Scorseseho Casina, to by bylo jiné kafe... ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem cca 5-6 dílů. Vyloženě odpolední seriál, který je středoevropské poměry poměrně exotický. Pár casin jsem v životě obrazil (v pradávných dobách i pracovně), ale takovýhle extra mikrosvět mi přijde až příliš vytažený do nereálna. Kladem jsou komické až sebeshazující momenty, negativem to, že mi je většina účinkujících dost protivná. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Paráda, tohle mi sedlo, koukal jsem až na osmý díl, protože v něm měl hostovat Hugh Hefner (mimochodem tu hrál oddávajícího :) ) nejdřív mě překvapil začátek seriálu, který mixoval střihy s polonahými slečnami a střihy z kasína, což na mě zapůsobilo :). Poté mě v tom díle potěšily dvě asijské kočky o kterých díl byl, kromě toho sympatické postavy obsluhy a ochranky montecita, pohodový šéf, sympaťák Duhamel , a nádherné holky v čele s prsatkou Nikki Cox a hlavně Vanessou Marcil, která připomíná americkou verzi Evy Aichmajerové což je pro mě taky plus :), největší plus je, že to není kriminálka, ikdyž semtam k tomu směřuje. V dalších dílech sice už nebyly asijské kočky, ale sympatické postavy zůstaly a přibyl taky vtip. Je to sice super, ale mohlo by to být trochu akčnější. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že človek ktorý určuje program TV Dajto má tento seriál veľmi veľmi rád, keďže sa v jeho vysielaní objavuje dlhé roky a často aj viackrát za 1 deň. Mňa seriál absolútne nezaujal- jednak nevýraznými postavami, ale aj prostredím kasína, ktorého téma mi tu prišla spracovaná celkom chabo. Nehovoriac o tom, že niektoré zápletky seriálu sú dosť pritiahnuté za vlasy. Na pomedzí 1* a 2* ()

Galerie (165)

Zajímavosti (17)

  • Když seriál začínal, kritici prorokovali, že nevydrží dlouho. Vydržel pět let. (Angie91)
  • Seriál se dějově protíná s dalším seriálem společnosti NBC - Crossing Jordan. V pěti epizodách Las Vegas se tak objevuje Jerry O´Connel (Woody Hoyt) a ve třech z nich i Jill Hennesey (Jordan Cavanaugh). Josh Dunhamel (Danny McCoy) se naopak objevuje ve třech epizodách Crossing Jordan, ve dvou z nich po bo boku Vanessy Marcil (Sam Marquez) a jednu s Molly Sims (Delinda Deline). (Sony1994)
  • Píseň v úvodní sekvenci se v různých zemích liší. Skladba "Let it Ride" od Charlieho Clousera a Jona Ingoldsbyho byla použita ve všech zemích západní Evropy včetně Velké Británie. ale i v České republice. V mnoha dalších zemích, například v USA a Kanadě, byla použita píseň "A litlle Less Conversatoin" od Elvise Presleyho. (Sony1994)

Reklama

Reklama