Reklama

Reklama

Las Vegas: Kasino

(seriál)
USA, (2003–2008), 73 h 34 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Josh Duhamel, James Lesure, Vanessa Marcil, Molly Sims, James Caan, Nikki Cox, Marsha Thomason, Tom Selleck, Frank Santorelli, Guy Ecker, Dale Dye (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Vítejte v Las Vegas, v kasinu a hotelu Montecito! Hosté si tu mohou dělat, co se jim zlíbí, ale všichni dodržují zásadu: k čemu dojde v Las Vegas, to tam také zůstane. Jen Edu Delinovi a jeho týmu nic neunikne. Mají na starost bezpečnost kasina a čeká je skutečně dost práce... (oficiální text distributora)

Recenze (122)

Paity 

všechny recenze uživatele

Drsňácký Josh Duhamel s vyzáží mafiánského bosse se stará o kasíno a cokoli kolem něj ho rozptyluje. Do toho zaměstnává svou dcerku, pak jednoho hezounkka, jeho kámoše a bla bla bůh ví ještě koho dalšího. Pomalu není týden aby se u nich něco nestalo a tak se zabývají jednou falešnými kostkami, pak neurvalými hosty, pak nějáký ten zločin a kde si co si. Vcelku ale nuda. ()

Emmet 

všechny recenze uživatele

Je skvělé ,že tento seriál chodí v době hned po škole případně práce.Je úžasné po těžkém dni ve škole viděl jak si žijou ,,obyčejní" američané. Hlavní hrdinové sice mají dosti ,,vážné" problémy ,ty se nakonec ale vždycky vyřeší. Je zdetaké trochu tvrdý šéf v podobě Jamese Caana (známého z role Sonyho z Kmotra). Jeho dva neuvěřitelně sympatičtí podřízení Josh Duhamel ,bývalý mariňák, a James Lesure ,inženýr a takový všeuměl. Nicméně ikdyž je seriál jehce povrchní musím mu za skvělou zábavu dát 5 *****. ()

Reklama

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Po serii všemožných kriminálek to považuji za příjemnou oddechovku. Viděl jsem několik dílů a myslím si, že se na to dá koukat....Navíc si myslím, že je to velká pohoda, protože, když se v některých dílech objeví osobnosti jako Jean-Claude Van Damme, či na konci dílu vystoupí skupina Black Eyed Peas, tak nezbývá nic jiného než si to užít a hodit se do pohody. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou velice nudné a přehnané. "Ede, tady Kim potřebuje za svým přítelem do Los Angeles, jinak prý nebude masírovat naše hosty. Hm, hm vemte si soukromý tryskáč.... Naopak, některé díly jsou velice zábavné a díky zajímavým vztahům hlavních představitelům, kteří na sebe velice často šijí kdejaké boudy, nebo jen přehazují vidlema miliony dollarů, má seriál originální náboj. Vše podtrhuje fakt, že seriál představuje prostřední, do kterého se v životě nedostanu (možná bych měl děkovat bohu). Hlavní postavy se navíc baví o desítkách tisíc dollarů, jako o běžném kapesném a Ferarri považují za trabanta. Dokonalý protiklad třetiny lidstva, umírajícího hlady. 70% / Zeck 22.06.09 ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Tuctový americký seriál v audiovizuální pláštěnce Kriminálky L.V., která v dešti dobrých seriálů neobstojí. Je tu několik dobrých vzpruh, jako je provázanost některých dílů s jinými seriály (Drzá Jordan, ...), obsazení hudebních a filmových hvězd v něolika dílech nebo obměny hereckého obsazení, avšak tím se seriál nezachránil a byl zrušen. Škoda, že předčasně, rád bych se dověděl jak to hodlali zakončit. Zábavný, ale ne vyjímečný - 55% = 3/5 ()

Galerie (165)

Zajímavosti (17)

  • V epizodě 1x15 "Die Fast, Die Furious" (Smrt hvězdy) byla součástí děje smrt Jean-Claude Van Dammma, který si zahrál sám sebe. Na konci epizody byla poté informace, že během natáčení této epizody nebyli zabiti žádní Jean-Claude Van Dammové. (Sony1994)
  • Píseň v úvodní sekvenci se v různých zemích liší. Skladba "Let it Ride" od Charlieho Clousera a Jona Ingoldsbyho byla použita ve všech zemích západní Evropy včetně Velké Británie. ale i v České republice. V mnoha dalších zemích, například v USA a Kanadě, byla použita píseň "A litlle Less Conversatoin" od Elvise Presleyho. (Sony1994)

Reklama

Reklama