Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Dodnes sa mi nechce veriť, že v takej vyspelej zemi ako Nemecko mohol niekedy vzniknúť takýto gýčovitý výplach s dialógmi na úrovni juhoamerických telenoviel. Seriál o dobrotivej a vždy usmiatej zdravotnej sestre, ktorá vám dá prvé posledné, pripomína v mnohých ohľadoch budovateľské filmy z 50. rokov. V českej verzii je potom seriál nadabovaný brnenskými dabérmi a to už ide fakt do tuhého. ()

Dlo'h-osh 

všechny recenze uživatele

Vynikaïcí seriál o andělovi v uniformě sestry, který zahřeje u srdce... Po lenßenovi a spol. nejlepší německý seriál, nepochopený kvůli nenávisti vůči němcům...Zajímalo by mě jak by se těm co dávají odpad líbilo, kdyby měli nějaký úraz a v nemocnici o ně pečovaly protivné, neochotné sestřičky, pak by jim Stefanie byla ještě dobrá... 9O% Je to mnohem lepší než zbytečně nadhodnocené Chicago Hope....asi kvůli tomu že je to německé... ()

Reklama

lord Ball odpad!

všechny recenze uživatele

No viděl sem pár dílů tohodle fantastického díla a teda řeknu vám byl sem z toho paf, proti ní je superman dobrá víla!!! zvládne utěšit každého pacienta, doktora, sestru no prostě každýho kdo jde zrovna kolem a navíc sama výborně zvládá svůj osobní život. Ńaučit se mlátit lidi, tak je to hotovej Chuck Norris v sukni !!! ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Tento kousek v mnohém připomíná Švorcku za pultem. Titulní hrdinka je také poctivá pracantka, mnohý čas na pracovišti si krátí dlouhými, psychologickými rozbory svých kolegů a ještě jim přitom stihne vyřešit jejich trable. Není důvod s takovým brakem ztrácet čas, když navíc připočtete mizernou televizní kvalitu (a standartně rutinní brněnský dabing) a stupidní dialogy, není o hodnocení pochyb. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Něco, co hraje až příliš na city a na to jak moc je Stephanie dobrosrdečná a obětavá. Jenže nikdo není bez chyby, ale hlavní představitelka zjevně žádné nemá.Krom toho,že moc ráda kecá na sesterně asi jako to bývá u nás v česku.1* je za to,že to dávali v době,kdy jsem byla ještě malé kuře a neměla jsem rozum a nevím proč jsem se na to často dívala a jakýmsi zvláštím "kouzlem" jsem to nepřepla.. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama