Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Zase opět a znovu... Normálně bych tomu dal odpad. Na rovinu řečeno, je to strašná kravina. Ale vzhledem k tomu, že v době kdy to poprvé běželo, tak jsem byl hodně malý špunt a tak nějak mě bavilo tohle sledovat. Tedy ne že bych hltal každý díl, ale prostě sledovat jsem to sledoval. Takže abych nebyl za úplného pokrytce, tak tomu tu jednu hvězdu musím uznat. ()

kukentipla odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Na skladě máme jednu sestřičku, jenž svou vlídností a upřímností dokáže rozplakat i mrtvolu novorozence. Dále kolem pobíhá banda dementů, kteří jsou také fajn. Co já NATO? Tohle je špatnost nejtěžšího kalibru. Scénář je horší než špatnej, děj je tedy trapně předvídatelnej. Jako jedinec zbožňující pohotovost, mě tento seriál mučil, každou vteřinou. ()

Reklama

Lolita odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě otřesný zážitek. Sousedi z baráku chtěli pojmenovat dceru Stefanie. Aby byla tak krásná a chytrá jako sestřička ze stejnojmenného seriálu. Tohle bych fakt svýmu dítěti nikdy neudělala, protože jestli bude mít vkus po mně, tak by mě, až by mělo rozum, jistojistě zastřelilo. A žádnej doktor z tý německý blitky by mi nepomohl. ()

Dlo'h-osh 

všechny recenze uživatele

Vynikaïcí seriál o andělovi v uniformě sestry, který zahřeje u srdce... Po lenßenovi a spol. nejlepší německý seriál, nepochopený kvůli nenávisti vůči němcům...Zajímalo by mě jak by se těm co dávají odpad líbilo, kdyby měli nějaký úraz a v nemocnici o ně pečovaly protivné, neochotné sestřičky, pak by jim Stefanie byla ještě dobrá... 9O% Je to mnohem lepší než zbytečně nadhodnocené Chicago Hope....asi kvůli tomu že je to německé... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Něco, co hraje až příliš na city a na to jak moc je Stephanie dobrosrdečná a obětavá. Jenže nikdo není bez chyby, ale hlavní představitelka zjevně žádné nemá.Krom toho,že moc ráda kecá na sesterně asi jako to bývá u nás v česku.1* je za to,že to dávali v době,kdy jsem byla ještě malé kuře a neměla jsem rozum a nevím proč jsem se na to často dívala a jakýmsi zvláštím "kouzlem" jsem to nepřepla.. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama