Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

Had6 odpad!

všechny recenze uživatele

Já prostě nemůžu jinak, než odpad! Dostávám kopřivku, když v televizi vidím ty německé a rakouské (promiťe mi to slovo) sračky!! A je mi úplně jedno, jestli to má být seriál o zakrslym policajtovi na dálnici, vypelichanym vořechoj co se producíruje po Rakousku, nebo šílenym doktůrkoj co žije někde v horách a zajímá se o to, zda Traudi má pravidelnou stolici. Táhněte s tim už k šípku. Furt samá kravina, která zabírá místo v programu. ()

VMa 

všechny recenze uživatele

Asi se to nevyhne žádnému seriálu, ale ty německé na to trpí zejména - nevyrovnanost dílů. Viděl jsem jich spoustu. Některé z nich mají ve vedlejší příběhové linii, kterážto je jinak na jedno brdo, velmi zajímavé příběhy, ale většina z nich je velmi slabá. Asi měl ten seriál skončit mnohem dříve, ale neříkám, že neměl vzniknout vůbec. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Rád bych věděl, proč se takové amatérské počiny vysílají v televizi? Proč je to prošpikováno reklamou (to se jako počítá s tím, že se na to někdo kouká?) Co má českému divákovi dát tento seriál? Co má vůbec divákovi dát? Viděl jsem jednou kousek v němčině a přišlo mi to strašné. Později jsem viděl kousek v češtině a přišlo mi to ještě strašnější. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Němci si kdysi koupili náš seriál Nemocnice na kraji města, asi taky měli rádi doktory a zdravotnický personál vůbec. A pak se cosi změnilo a oni se pomstili svým o nemocné se starajícím lidem tímto seriálem. Dlužno podotknout, že Němci pociťují ke svým zdravotníkům nesporně menší averzi než Američané. ()

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych ležel v nemocnici a nějaká sestřička se do mě tak srala, jako to má ve zvyku tahle Němka, tak se nechám přeřadit na jiné oddělení, třeba na patologii, hlavně abych od ní měl klid. P.s.: Nesmírně mě tady pobavil komentář uživatele "Faidra", že se nám tímhle seriálem Němci mstí za odsun ze Sudet :D :D ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama