Reklama

Reklama

Plastická chirurgie s. r. o.

(seriál)
  • USA Nip/Tuck
USA, (2003–2010), 75 h 29 min (Minutáž: 40–67 min)

Tvůrci:

Ryan Murphy

Hrají:

Dylan Walsh, Julian McMahon, John Hensley, Joely Richardson, Roma Maffia, Linda Klein, Kelly Carlson, Kelsey Batelaan, Jessalyn Gilsig, Bruno Campos (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Christian a Sean jsou plastičtí chirurgové středního věku. Jejich klinika vzkvétá. Sean, který má rodinu, začíná být unavený životem, zatímco Christian si ho užívá, jak jen to jde. Jednou k nim přijde Argentinec, který chce plastiku celého obličeje. Ukáže se, že to je nebezpečný pedofil. Během operace ho zabije jeho vlastní bratr, protože se bojí, že jednou ublíží jeho dceři, která se má za pár měsíců narodit. Sean a Christian se musí zbavit mrtvoly...a to je jen začátek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (205)

GoreManiac 

všechny recenze uživatele

Jestli jste fetišisti a máte rádi opravdu "pakáreneský" situace, pak tenhle seriál je přesně pro vás. Druhá lajna je o něco slabší, ale 3. a 4. už zase mají grády. ()

Moonrise 

všechny recenze uživatele

Seriál mě zaujal od prvního dílu. Ideální poměr černého humoru a dramatu podaný s nadsázkou. Sledujeme zde životní osudy dvou plastických chirurgů. Většina situací má nepředvídatelný průběh, spoustu zvratů a často i nepříliš dobrý konec. U mě za 5*. ()

Baudelaire 

všechny recenze uživatele

Mě to pobavilo. To je hlavní věc, kterou od filmu (seriálu) chci - zábava. Prostředky, kterými jí dosahuje Plastická chirurgie někteří označují za banální apod., ale mě to u tohot seriálu nevadilo. Je to občas dost tvrdý, jde to až na kost, občas je to směšná groteska, občas si to hraje na "velké" myšlenky a velmi často se zde rodí velmi absurdní situlace. Velkým kladem seriálu jsou perfektně vybraní herci, zvláště Julian McMahon, pak Joely Richardson a Walsh. není to vůbec špatný. ()

belly 

všechny recenze uživatele

Pro mě zcela luxusní záležitost. Seriál zkombinuje několik žánrů, aby vzápětí porušil pravidla každého jednoho z nich. Vrství klišé do té doby, dokud jich není tolik, že už to prostě klišé není. Hrdinové jsou tak nemorální, že jsou vlastně morální. Postavy jsou přepjaté, stejně tak situace- jakmile děj začne být vážný, po chvíli shodí sám sebe. Seriál boří vžitou představu o vkusu a na jeho troskách staví novou estetiku, jakési superklišé. Pokládá obligátní otázku, „Co se Vám na sobě nelíbí“, a podotýká, že pro vybudování ideální podoby je mnohdy třeba překopat vžité struktury, tedy nabourat představu o tv seriálu. A nebo, v případě pacientek, rozdrtit nějaké ty kostičky. PS. Nemyslím si, že seriál je misogynský. Seriál si dobírá ženy, pro něž je vzhled zárukou šťastného života (a bylo by převelice stereotypní myslet si, že všechny ženy jsou stejné, tedy že si seriál dobírá jakousi obecnou Ženu). Ano, degraduje ženy, ale pouze ty, které se degradovat nechají... ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Nemocniční prostředí mi nesedlo ani v Chirurzích, Pohotovosti, Stefanii + pokračováních, Plastické chirurgii, Ordinaci, ani Chicago Hope. Jen v Dr. Houseovi. Zde navíc téma z nemocnic pro mě vyloženě hnusné, plastické úpravy těla. Nevím, zvedá se mi při tom žaludek. Operace mi nevadí, krev mi nevadí, tohle ano. A příběhy jednotlivých dílů jsou žalostné. ()

huhulalka 

všechny recenze uživatele

Dle mého perfektní seriál, zápletky, spousta plastik naprosto všeho, vzestupy a pády všech osob, zástup maniaků, drogy a sex, prachy a zbraně, dokonce i špatné konce, tak to má být. ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Při vytváření tohoto seriálu se tvůrci očividně nebáli postavám vložit myšlenky, které jednou za čas napadnou snad každýho z nás, ale někdy jsou natolik zvrácený, že je raději vůbec neventilujeme do okolí. Tím se Nip/Tuck stává originálním a taky dost ujetým seriálem, kterej si jednou za čas rád pustím. ()

LordArthas 

všechny recenze uživatele

Rozporuplné, otevírá spoustu tabu, ale perfektní! McMahon je boží! Chirurgii nejde jinak než vidět, nevidět všechny díly a hlavně nemilovat! ()

vasek.raul 

všechny recenze uživatele

Opravdu rozporuplný seriál. Pro některé parádní zábava, pro ji né naprostý brak. Já se spíše přikláním ke druhé skupině názorů a to z toho důvodu, že mě nijak moc tento seriál nezaujal a ani scénář není bůhvíjak super...prostě ztráta času... ()

yarghoul 

všechny recenze uživatele

Docela psycho (hlavně poslední řady), ale stejně jsem se těšila na další díl a druhý den na obědě jsme všichni řešili a kdo neviděl, byl out. :) ()

freEDelL 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál. No jak bych to okomentoval slušně. Š***l tam kámen cihlu. Opravdu každý s každým. Ale to na tomto seriálu bylo zajímavé, protože takových seriálů není opravdu mnoho. Ale abych mu dal 4* mu něco chybělo, ale přesně nevím co. Proto 3*. ()

ethel91 

všechny recenze uživatele

jeden z nejkontroverznějších seriálů současnosti. každopádně i přes veškerý negativní názory, který v tomhle případě plně chápu, obdivuju neskutečnou originalitu a teď z trošku povrchnějšího soudku - libuji si ve stylu. ano, Nip/Tuck má nápad styl a šmrnc. a i když jde o svym způsobem možná trochu zvrácenější věc, nezapomínejme na nadhled, který ze seriálu přímo čiší. ()

SZYslak 

všechny recenze uživatele

V Albertovi jsem koupil sunku, privazal ji k mrtvole, ale ti krokodyli / aligatori ??? to nechteli vubec zrat. Az pak jsem zjistil, ze to nebyla sunka, ale teplene opracovany masny vyrobek. Sakra !!! Jinak suchar Sean a macho man Christian Troy presijou / prisijou kdykoliv, kohokoliv na cokoliv. Do toho treba charismaticky zlocinec Robert Lasardo jako Escobar Gallardo, uspavacka Roma Maffia, Seanuv / Christianuv syn Michael Jackson, mim Jaroslav Cejka predelany na slepici atd. Pokud jste uvedomely/a student/ka filozoficke fakulty, tak na to radeji nekoukejte :-) P.S. Vyborny dabing, zejmena Josefa Vrtala - ano, toho z Autosalonu na Prime. P.S. II. Tak nejak z nedostatku materialu na to zrovna koukam podruhe. Skvely serial. Christian je mega cynicke hovad(k)o se super hlaskama. Ti dva se proste skvele doplnuji. Ani dabing "odctvrtkavlidlu" Mahdala mi vubec nevadi. Jo a jeste, Seanovu manzelku Julii melo srazit Pendolino uz v desate minute prvniho dilu. Ufnukana nesnesitelna, debilni, trapna pica, ufff. ()

tatka 

všechny recenze uživatele

Hnusné, sexistické, šovinistické, politicky nekorektné.....bohovské. U tých dvoch by som si nedala ani prišiť gombík na kabát. ()

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama