Reklama

Reklama

Příběhy ze záhrobí

(seriál)
  • USA Tales from the Crypt (více)
Horor / Fantasy / Komedie / Thriller / Povídkový
USA, (1989–1996), 40 h 57 min (Minutáž: 20–39 min)

Tvůrci:

Steven Dodd

Režie:

Walter Hill, Robert Zemeckis, Richard Donner, Howard Deutch (více)

Hrají:

John Kassir, William Sadler, Marshall Bell, Larry Drake, Joe Pantoliano, Billy Zane, Richard Thomas, Lela Rochon, Tim Roth, Amanda Plummer, Timothy Dalton (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Strážce krypty uvádí příběhy, ve kterých není nouze o černý humor a překvapivé pointy... Seriál se natáčel v letech 1989 - 1996 a vzniklo na 93 epizod. Drtivou většinu z nich produkovala pětice Richard Donner, Joel Silver, David Giler, Walter Hill a Robert Zemeckis. (5150)

Recenze uživatele KayaCarter k tomuto seriálu (3)

And All Through the House (1989) (S01E02) 

"Naughty or Nice?" Hah, tohle je vánoční příběh napsaný přímo pro mě. Opět se zde potvrzuje, že humor a horor jdou ruku v ruce a tady je to spojení geniální. Těžko říct kdo tu byl narušenější, jestli Santa nebo maminka, ale já jednoznačně fandím Santovi páč mě dobře pobavil a holčička byla šťastná a o to přece šlo? Takže hou hou hou a Merry Christmas you son of a bitch. ()

Dig That Cat... He's Real Gone (1989) (S01E03) 

Po letech jsem narazila na sympatického pana vypravěče z krypty. A pořád to funguje. Za málo peněz se jim podařilo natočit strašidelný, šokující i vtipný příběh. Od těchto mistrů filmu staré školy by se měli dnešní filmaři učit. Skvělá kamera a perfektní střih spolu s divnolidmi z cirkusového prostředí funguje skvěle. Tenhle příběh mě pobavil a potěšil kočičkami a i když jedna nedopadla moc dobře, přeci jen se svým způsobem pomstila za svou smrt. Jak roztomilé. ()

Jenom povrchní věc (1989) (S01E04) 

Roztomilá epizoda, ale tak nějak pro mě předvídatelná či prvoplánová. Potěšila mě Lea Thompson. Trošku mě rozčilovalo jak by někdo mohl být tak pitomý a aspoň si nepohlídat čas po tom všem co pro to udělala. Asi nebylo děvče nejostřejší tužka v penále. Jinak příjemná epizoda co neurazí. ()

Související novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama