Reklama

Reklama

Lovci zločinců

(seriál)
Trailer 1
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2011–2016), 75 h 1 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Jonathan Nolan

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

James Caviezel, Michael Emerson, Kevin Chapman, Amy Acker, Sarah Shahi, Taraji P. Henson, John Nolan, Enrico Colantoni, Robert John Burke, Al Sapienza (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(103)

Obsahy(1)

Příběh bývalého agenta CIA, o kterém se myslelo, že je mrtev. Krátce poté, co se vrátí zpět do New Yorku, jej kontaktuje záhadný muž, který si říká Finch. Ten disponuje značným společenským postavením a zdá se, že ví víc, než říká.
Na vzniku seriálu spolupracoval J. J. Abrams a na scénáři minimálně několika úvodních dílů se významně podílel Jonathan Nolan, jenž sepsal kompletně scénář k Mementu. Roli bývalého agenta ztvárnil James Caviezel (Vězeň, Umučení Krista) a tajemného Finche si zahrál Michael Emerson (Ztraceni, Saw: Hra o přežití). (Bajsf)

(více)

Videa (182)

Trailer 1

Recenze (190)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď nemám rád detektívne seriály, tak tento mi sadol možno aj vďaka tomu, že je mixom detektívky a sci-fi. Aj keď čím ďalej väčší príklon k sci-fi bol skôr na škodu, pretože sa to stávalo stále viac absurdnejšie. Seriál má skvelé postavy, ktoré som si obľúbil. Akcia je na TV pomery zhruba prvé tri-štyri série špičková. Následne trochu zkruhli rozpočet a už prestrelky boli čisto CGI. Záver seriálu možno aj kvôli skrátenej sérii pôsobil príliš narýchlo uzavretý, takže to, že sa happyend nekonal pre všetkých ma emocionálne až tak nedostal. Ako celok je to za spokojné 4*. Po fantastickom rozbehu sa v polovici tretej série seriál zlomil a jak kvalitatívne tak aj tématicky začal upadať, ale našťastie do podpriemeru neskĺzol. 8/10. Detailnejšie som sa rozpísal v profiloch jednotlivých sérií. ()

dave14 

všechny recenze uživatele

Teprve tři řady a už se z toho klube moje další srdcovka! J.J. Abrams a Johnatan Nolan vytvořili dokonalý akční seriál plný zvratů a překvapení, kde si nikdy žádnou postavou nemůžete být absolutně jistí. Všemu vládne skvěle sehraná dvojice Caviezel - Emerson a zbytek obsazení (Henson, Chapman, Shahi) jim zdatně sekunduje. Hodně taky potěší camea několika herců z LOST. Vývoj příběhu je zajímavý a jsem neskutečně zvědavý, jak to tvůrci budou dál směřovat. A ještě nesmím zapomenout na výtečný soundtrack, který jen podtrhuje už tak dokonalý vývoj děje. EDIT: Čtvrtá řada jede jako blázen. Role hlavních postav se sice trochu změnila, a máme tu trochu survival drama, ale pořád je PoI atraktivní podívaná. Tenhle seriál mě nikdy nepřestane bavit. ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele

Deset dilů a stačilo. Průměrné absolutně iritujícím stylem (aby nedošlo k mýlce - já mám tohle vizuální animované hackování vlastně ráda, vytáčí mě spíš celková nelogičnost ve výběru čísel a s tím související absurdní zvraty. Divoký koncept je jedna věc, rozvracení logiky vlastního vesmíru už je za hranou mé tolerance.). Caviezel je strašnej. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Fascinující, kolik je tu kategorických hodnocení, založených jen na pilotu... ale lidi jsou holt různí. Zpočátku jsem měl sám trochu pochybnosti, ale nakonec jsem dal celou sezonu, hlavně díky opravdu funkční chemii mezi postavami - ač nikdo z těch herců sám o sobě show táhnout nemůže, přesto to takhle dohromady prostě nějak funguje. Dokonce i na vyšeptaného neherce Javiezela jsem si časem zvyknul. Jednotlivé případy vyhozených čísel jsou dostatečně pestré, a postupné odhalování minulosti jednotlivých charakterů je dávkováno právě tak akorát, aby mě ty s případem nesouvisející flashbacky neštvaly. A konec opravdu navnadil na další sezonu, doufám, že bude. ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Prvních 5 dílů zaujalo, je to něco na způsob Batmana s Odpadlíkem, což Caiviezel se furt pokouší hrát na Bale, Emersonovy skutečné záměry stále nevidím...rozhodně nevěřím že by to byl někdo kdo jen tak pomáhá lidem z nouze...už jen ze zkušenosti v Lost jsem opatrný :)...jinak seriál má potencial, trochu se bojím jestli diváky relativní jednotvarnost a případ za týden neomrzí, ale teď jsem četl že bylo přiklepnuta druhá řada, stejně jako u Homelandu. Takže se to sešlo s uspěchem. Uvidím jak se to vyvine. Neoficialní hodnocení: 4/5*. Update: Po první řadě jsem nadmíru spokojen, po Homeladnu se objevil další, pro mě zajímavý seriál. Jsem zvědav jaký to bude mít pokračováni. Serial vyloženě měl zlepšenou tendenci od půlky řady a počátky, které byly často jednobarevné se začali zabarvovat. Krom toho v průběhu řady a hlavně jeho přelom se otevřeli zajímavé dějové linie, které budou mít nějaké důsledky v druhé řadě. ()

Galerie (863)

Zajímavosti (37)

  • Sarah Shahi musela v štvrtej sérii odstúpiť z natáčania kvôli tehotenstvu. Prvého marca 2015 porodila dve dcéry - dvojičky. (ywo666)
  • Název 13. epizody 3. série "4C" neznamená pouze označení sedadla v letadle, ale i výraz "foresee", což znamená předpovědět přicházející událost. (Narcis)
  • Postava Sameen Shaw má iránske korene, rovnako ako jej predstaviteľka Sarah Shahi. Sarah sa síce narodila v USA, jej otec ale pochádza z Iránu a jej pôvod siaha až do panovníckej rodiny Qajar, ktorá vládla v Perzií približne pred 200 rokmi. (ywo666)

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Tvůrce Westworlu natočí pilot Falloutu

Tvůrce Westworlu natočí pilot Falloutu

09.01.2022

Jonathan Nolan, bratr slavnějšího Christophera Nolana a zároveň zkušený televizní veterán, jenž má na kontě věci typu Lovci zločinců nebo v titulku zmiňovaný Westworld a rovněž pomáhal psát scénáře k… (více)

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

12.12.2016

Režisér Star Treku a sedmých Star Wars zatím neoznámil svůj další celovečerák, na televizní scéně ale zůstává plně činný. Ačkoliv se o Westworld staral hlavně Jonathan Nolan, jednalo se o Abramsovu… (více)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Reklama

Reklama