Reklama

Reklama

Loď snů

(seriál)
  • Západní Německo Das Traumschiff
Západní Německo / Německo, (1981–2023), 144 h 39 min (Minutáž: 60–125 min)

Scénář:

Rudolf Anders, Konstanze Breitebner, Heide Keller, Charles Lewinsky (více)

Hrají:

Heide Keller, Horst Naumann, Siegfried Rauch, Heinz Weiss, Sascha Hehn, Nick Wilder, Inka Bause, Maria Sebaldt, Dietrich Mattausch, Günther König (více)
(další profese)

Epizody(100)

Každá epizoda zahrnuje plavbu na jiné velkolepé místo na palubě německé luxusní lodi. Existuje několik dějových linií, většinou romantického typu, zahrnujících cestující a někdy i posádku každé plavby. Vždy existuje faktor dobrého pocitu a obvykle šťastný konec pro všechny. (sator)

Recenze (4)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byla jednou jedna obrovská výletní zaoceánská loď. Vešly by se tam asi tisíce nebo stovky lidí, ale pohybuje se jich tam maximálně tak 40, a to včetně personálu. Každý z výletníků se neopomene hned při nástupu na loď svěřit šéfstewardce se svým životním příběhem a motivací svého výletu. A pak se dějí věci. Často někdo najde v tom davu desítek lidí svého otce, kterého nikdy v životě neviděl, pokaždé tam někdo najde budoucího životního partnera, často někdo zjistí, že jeho syn nepřevezme rodinnou firmu, ale raději bude malovat obrazy, a ještě častěji tam někdo zjistí, že věci jsou úplně jinak, než jak si celý život myslel. Do těchto příběhů nám aktivně zasahuje personál lodi, kam kromě zmiňované šéfstewardky patří ještě lodní lékař a kapitán, který nám na konci vždy při přípitku shrne, co se všem účastníkům zájezdu na lodi v životech událo. Jako jo, je to pěkná blbost, ale chcete-li si u televize dopřát ten luxus, že úplně vypnete mozek a prohlédnete si nějaké zajímavé zeměpisné destinace, tak je to vlastně docela fajn. ()

sator

všechny recenze uživatele

Každá epizoda zahrnuje plavbu na jiné velkolepé místo na palubě německé luxusní lodi. Existuje několik dějových linií, většinou romantického typu, zahrnujících cestující a někdy i posádku každé plavby. Vždy existuje faktor dobrého pocitu a obvykle šťastný konec pro všechny. ()

Reklama

Akret120 

všechny recenze uživatele

Každý diel ukazuje inú krajinu a iné príbehy ľudí na palube lode ktorý riešenia každodenné starosti najviac sa mi páčilo že sa to vždy snažili tri hlavné postavy vyriešiť ()

Galerie (1 524)

Zajímavosti (1)

  • V 18. časti seriálu s názvom Loď snov Florida / Orlando / Disneyworld odvysielanej 1.1.1991, bol  v Silvestrovskej show na palube hosťom spevák Udo Jürgens. (monalisa69)

Reklama

Reklama