Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Tento kousek v mnohém připomíná Švorcku za pultem. Titulní hrdinka je také poctivá pracantka, mnohý čas na pracovišti si krátí dlouhými, psychologickými rozbory svých kolegů a ještě jim přitom stihne vyřešit jejich trable. Není důvod s takovým brakem ztrácet čas, když navíc připočtete mizernou televizní kvalitu (a standartně rutinní brněnský dabing) a stupidní dialogy, není o hodnocení pochyb. ()

VMa 

všechny recenze uživatele

Asi se to nevyhne žádnému seriálu, ale ty německé na to trpí zejména - nevyrovnanost dílů. Viděl jsem jich spoustu. Některé z nich mají ve vedlejší příběhové linii, kterážto je jinak na jedno brdo, velmi zajímavé příběhy, ale většina z nich je velmi slabá. Asi měl ten seriál skončit mnohem dříve, ale neříkám, že neměl vzniknout vůbec. ()

Reklama

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Zase opět a znovu... Normálně bych tomu dal odpad. Na rovinu řečeno, je to strašná kravina. Ale vzhledem k tomu, že v době kdy to poprvé běželo, tak jsem byl hodně malý špunt a tak nějak mě bavilo tohle sledovat. Tedy ne že bych hltal každý díl, ale prostě sledovat jsem to sledoval. Takže abych nebyl za úplného pokrytce, tak tomu tu jednu hvězdu musím uznat. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Něco, co hraje až příliš na city a na to jak moc je Stephanie dobrosrdečná a obětavá. Jenže nikdo není bez chyby, ale hlavní představitelka zjevně žádné nemá.Krom toho,že moc ráda kecá na sesterně asi jako to bývá u nás v česku.1* je za to,že to dávali v době,kdy jsem byla ještě malé kuře a neměla jsem rozum a nevím proč jsem se na to často dívala a jakýmsi zvláštím "kouzlem" jsem to nepřepla.. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Rád bych věděl, proč se takové amatérské počiny vysílají v televizi? Proč je to prošpikováno reklamou (to se jako počítá s tím, že se na to někdo kouká?) Co má českému divákovi dát tento seriál? Co má vůbec divákovi dát? Viděl jsem jednou kousek v němčině a přišlo mi to strašné. Později jsem viděl kousek v češtině a přišlo mi to ještě strašnější. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama