Reklama

Reklama

Inga Lindström

(seriál)
  • Slovensko Inga Lindströmová
Německo, (2004–2024), 150 h 33 min (Minutáž: 84–95 min)

Předloha:

Christiane Sadlo (kniha)

Hrají:

Gila von Weitershausen, Karl Heinz Vosgerau, Nicki von Tempelhoff, Hendrik Duryn, Jochen Schropp, Simone Heher, Inez Bjørg David, Nicola Tiggeler (více)
(další profese)

Epizody(101)

Recenze uživatele arcticsky k tomuto seriálu (7)

Vytoužený Marielund (2004) (E01) 

Už se budu opakovat, ale v tomto druhu filmů hraje především přírodní prostředí, které je nádherné. Vše ostatní zavání imbecilitou...herecké výkony, příběh - prostě všechno. ()

Farma u jezera (2004) (E04) 

Jednohvězdičková klasika za pěkné prostředí.... ()

Osudové setkání (2005) (E06) 

Fakt hustosměšná krávovina....osmnáctiletá dívka se zamiluje do svého otce - místního všeuměla a pokrývače ( z nějakých podivných pohnutek babička tají, že je jejím otcem ). Herci, který ho hraje je sice 50 ale vypadá rozhodně na víc - je to vypelichanec s nastřelenými vlasy, klapačkami (???) a s brežněvovským obočím, kterého mimo jiné balí také atraktivní fotografka z módního časopisu....:-). Za ten smích dám jednu.... ()

Mraky nad Sommarholmem (2006) (E15) odpad!

Tentokrát nejde dát ani jeden bodík třeba za sympatické herce nebo pěknou krajinu. V tomto filmu není vůbec nic takového a o příběhu se snad ani nebudeme bavit... ()

Léto u jezera Lilja (2007) (E17) 

Na pozadí pěkných exteriérů se odehrává klasicky jednoduchý příběh, kde nejlepší herecké (byť statické) výkony podávají bílý oslík a parohatý los v ohradě.... ()

Hanna a její narozeniny (2008) (E26) 

Scénáristický vztahový guláš, kde by se stávajícím vztahem nespokojení jednotlivci vesměs z jedné rodiny zaplnili ještě další tři filmy z poťapané německé romantické produkce. Fantasmagorie jako vrata! Nechtěně směšné... ()

Mia a její sestry (2009) (E29) 

Vynikající herecký výkon podal především pes s roztomilými chlupatými ušisky....jinak je to klasicky za vlasy přitažená story. ()

Reklama

Reklama