Reklama

Reklama

Inga Lindström

(seriál)
  • Slovensko Inga Lindströmová
Německo, (2004–2024), 150 h 33 min (Minutáž: 84–95 min)

Předloha:

Christiane Sadlo (kniha)

Hrají:

Gila von Weitershausen, Karl Heinz Vosgerau, Nicki von Tempelhoff, Hendrik Duryn, Jochen Schropp, Simone Heher, Inez Bjørg David, Nicola Tiggeler (více)
(další profese)

Epizody(101)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (3)

Elin má každý rád (2016) (E63) 

U těchto filmů, ať už jsou od Rosamundy nebo Ingy, nebo Gertrudy, ví člověk přesně co čekat. Krásný exteriéry/interiéry jsou už normou - řekla bych, že to je jedno z hlavních lákadel, proč se na tyhle vyplachováky dívat. Herci se v té německé produkci točí skoro pořád ti samí - neznáte jména, ale stopro znáte minimálně jeden obličej. Příběhy jsou průhledné, je jasné kdo je padouch a kdo je ten hodnej, kdo s kým skončí, kdo dojde štěstí a kdo se jako záporák se zlou potáže. Takže úspěch těchto filmů u diváka může způsobit to, že to prostě miluje, nebo momentální rozpoložení či NĚCO, co zaujme (a může to být opravdu cokoliv). Tento film naplňuje vše kromě toho něčeho. Otřepaný příběh, okoukaní a ne moc sympatičtí herci, žádné překvapení, žádné WOW prostředí, i když pěkné. ()

Smím prosit? (2017) (E67) 

Důvod, proč jsem na to hodila oko (i když přiznávám se, že ne moc soustředěné), byla fascinace hlavní hrdinkou. Něco na ní prostě bylo... možná ty krásný zrzavý vlasy! Jinak film splňuje všechny body, které by červená knihovna měla mít, ale vidím to spíš podprůměrně. Ne ne ani ty vlasy to nezachrání. ()

Kuchařka lásky (2017) (E69) 

Kdyby ten příběh byl o sestře hlavní hrdinky, tak si myslím, že by to bylo zajímavější. Samozřejmě ne s příběhem, který jí tam daly. U té byla energie. Škoda. A ano, klasické klišé. ()

Reklama

Reklama