Reklama

Reklama

Inga Lindström

(seriál)
  • Slovensko Inga Lindströmová
Německo, (2004–2024), 150 h 33 min (Minutáž: 84–95 min)

Předloha:

Christiane Sadlo (kniha)

Hrají:

Gila von Weitershausen, Karl Heinz Vosgerau, Nicki von Tempelhoff, Hendrik Duryn, Jochen Schropp, Simone Heher, Inez Bjørg David, Nicola Tiggeler (více)
(další profese)

Epizody(101)

Recenze uživatele Ashar k tomuto seriálu (9)

Skok do štěstí (2005) (E09) 

Napínavý romantický film s krásnými koňmi a nádherným štěňátkem. Jen jsem nepochopil, čím ten film byl slátaný? Jestli romantikou, tak je to přece v pořádku. Každopádně doporučuji všem milovníkům koní a romantickým duším. Odpadníci pozor! Ten film není pro Vás, jelikož takové filmy nesnášíte. Pokud je film označený slovem romantický, je pro lidi,co mají romantiku rádi. Co takhle zkoušet jiný žánr? ()

Romance u jezera (2006) (E13) 

Vždy, když čtu komentáře k romantickým filmům, tak mne to pokaždé pobaví. Co všechno člověk musí vytrpět, aby takové filmy zvládl dokoukat až do konce. Chudáci odpadníci. Jak ti lidé asi žijí? Hororově, surově, akčně vyfluslý filmový odpadník při pohledu na krásnou přírodu zvrací krev, při sledování zamilovaných lidí chlastá a mění se v prase, při sladkých filmových koncích je sám v konečníku a my romantičtí masochisti si jen lebedíme u kafíčka a tetelíme se blahem. Co dodat? Film byl opravdu moc hezký, jen mi vadilo, že medvědi v dalekohledu byli moc velcí. ()

Láska v Sandbergenu (2008) (E22) 

Dávám plný počet. Lidé by se neměli nechat zatáhnout do osudů, které nechtějí žít, jen pro to, že se to má, nebo je to pravidlem, nebo se to od nich očekává. Líbilo se mi, že Lucie chtěla dělat, co jí baví i přes to, že opustila život v přepychu a šla za svým snem. Jen potřebovala ránu do hlavy, aby se jí v ní rozsvítilo. ()

Shledání v Eriksbergu (2009) (E28) 

Nedávám plný počet, nebyla tam dobře zahraná ta zamilovanost. ()

Síla přátelství (2011) (E40) 

Tento film jsem viděl už podruhé a vůbec mne nenudil. Romantický příběh na ekofarmě v krásné přírodě. Hezký byl malý čuník, co rozverně pobíhal po farmě. ()

Nová láska (2012) (E42) 

Další romantický příběh pro romantické duše. Každý film má své pro a proti, jen záleží na tom, co chceme vidět a jak jej vnímáme. Nová láska je příběh pro hezký odpočinkový večer u sklenky vína nebo dobré kávy. ()

Tajná seznamka (2013) (E48) 

Johanson, Petterson, Anderson, Larisson, Svensson, jak slyším švédská jména ve filmu, připomene mi to období, když jsme sledovali hokej a naši hráli proti švédsku. Inga Lindström je svým způsobem romantická náplast na Rosamunde Pilcherovou. Její filmy jsou akčnější a rozmanitější a netočí se jenom kolem Cromwellu. Jasper získá sympatie Pernilly až tehdy, když problie celou noc, protože snědl, co neměl. Do té doby, jen za ní běhá jako ocásek a snáší útrapy její nevole, protože se mu Pernilla líbí. Hezká příroda, hezcí lidé a hlavně romantika! Nejlepší film pro společné koukání se svým miláčkem pod peřinkou v pelíšku, kafíčkem, vínečkem a dobrou mňamkou. ()

Osudová výměna (2015) (E55) 

Mně ten film až tak nudný nepřipadal. Byla to celkem zábava. Zajímalo mne, jak se Elisa popere s výzvou obnovy restaurace a jak zvládne zlenošený personál. V bance si vedla také dobře. No fandil jsem ji celý film. ()

Děti mé sestry (2015) (E57) 

Hanna měla obrovskou trpělivost a výdrž. Tina byla superkinderhajzlík a dávala to Hanně pěkně sežrat. Já mít takový dítě a podmínky, už by byli děti u babičky a statek prodanej. Asi jsou ty Haničky prostě holky do nepohody. ()

Reklama

Reklama