Reklama

Reklama

Remington Steele

(seriál)
  • Česko Detektiv Remington Steele (více)
USA, (1982–1987), 76 h 40 min (Minutáž: 47–49 min)

Hrají:

Pierce Brosnan, Stephanie Zimbalist, Doris Roberts, James Read, Gary Graham, Jack Scalia, Patricia Wettig, Alan Blumenfeld, Frances Bay, Ken Foree (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(94)

Obsahy(1)

Šikovná súkromná vyšetrovateľka Stephanie Zimbalistová a jej záhadný šarmantný spolupracovník Pierce Brosnan vyriešia spolu množstvo kriminálnych prípadov. Vyjde však najavo aj pravda o mužovi, ktorý si prisvojil vymyslené meno detektívnej kancelárie Remington Steele? (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Austen k tomuto seriálu (1)

Remington Steele (1982) 

Na tomto seriálu je pozoruhodná ústřední dvojice. Brosnan si zde natrénoval svůj rejstřík roztržitých úsměvů, ze kterých dost dlouho žil. Pokud se pamatuji tak Stephanie Zimbalist hraje slečnu detektivku, která si založí detektivní kancelář pod jménem detektiva Remingtonaa Steela (což je jméno, které si vymyslí), ale ten pán se objeví, nikdo o něm nic neví a hlavně ona ne. Jistření mezi těmi dvěma hraje hlavní roli a hlavně to mezi nima v průběhu seriálu vše dospělo k romantickému finále. Spíše veseloherně laděné. Příjemné. Dnes by to byla možná spíše nostlagie. ()

Reklama

Reklama