Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze uživatele Segrestor k tomuto seriálu (1)

Walker, Texas Ranger (1993) odpad!

Je až s podivem, že se tak amatérský počin probojoval až do srdcí diváků TV Nova. Ech, co to kecám. Být to ještě o trochu blbější, trhá to žebříčky sledovanosti. Norris je skvělý herec leda do reklamy, kdy dokáže parodovat sám sebe, ale ty exhibice, které předvádí ve Walkerovi by zvládl i tuplovaný polodebil od nás z dědiny. A není sám. Celý tým, který stojí za Walkerem, složený z neskutečných amatérů, mu těžce dýchá na paty. Pravda, viděl jsem i horší akce, ale k tomuto počinu jsem obzvlášť kritický neboť je seriál velmi populární. ()

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama