Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

HAL 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris napočítal do nekonečna. Dvakrát; Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct; Chuck Norris umí dělit nulou; Chuck Norris hrál ruskou ruletu s plně nabitou zbraní a vyhrál; Když Chuck Norris spadne do vody, nebude mokrý, ale voda bude Chuck Norris; Chuck Norris dokáže pálit mravence lupou. V noci; Chuck Norris je první človek, který porazil betonovou zeď v tenise; Nekteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem; Chuck Norris si v KFC objednal BigMac a dostal ho; # Značka "parkování pro handicapované" neznamená, že zde mohou parkovat postižení, znamená to, že tam parkuje Chuck Norris a pokud tam zastavíte udělá z Vás handicapovaného.; Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris; Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina; Okolní vesmír existuje, protože se bojí být na stejné planetě jako Chuck Norris; Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje; Chuck Norris je tak rychlý, že může oběhnout Zemi a udeřit se do zad; Chuck Norris nenosí hodinky, on prostě určí kolik je hodin; Chuck Norris zná poslední číslo čísla Pí; Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou? Chuck Norris má větší obě; Chuck Norris vynalezl celé spektrum barev kromě růžové? Tu vynalezl Tom Cruise; Chuck Norris umí roztáhnout diamant a proměnit ho tak v uhlí; ... atd. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je zbytečné se zabývat dilematem, jestli byl první Chuck Norris nebo vejce, spíše se soustřeďme na skutečnost, že ty kung-fu a karate kopy už není schopen ten vetchý Ranger provádět sám. Jestli můžu radit Walkere, kup si v lékárně nějaký preparát na klouby a nebo začni na zločince používat elektrický paralyzér, ať ty svoje dubléry neztrháš. Nyní už jen napjatě očekávám díl, kdy Chuck zatkne stát Texas za obnažování se na veřejnosti v době mezi východem a západem slunce.. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

3 hvězdičky nejsou proto, že bych chtěl snad jít proti proudu. Ale prostě mě tenhle seriál kdysi bavil. A že Chuck Norris neumí hrát? Tak to musím oponovat. Mít v každém díle stejně zarputilou tvář jako on, jen tak někdo neumí. Některé ty povedené díly si doteď pamatuji, což se o mnoha jiných seriálech říct nedá. Takže ty vaše odpady moc nechápu, ale vsadím se, že na Norrise nemáte. Protože Chuck zná poslední číslo pí. A nejen to...Chuck nezná noc - není to tím, že by se snad Chuck bál tmy, ale tma se bojí Chucka Norrise. ;-) ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad, kterému se vyrovná jen máloco: RP a VKV se Zounarem a dalšími stars, filmy Trošky, filmy Richarda a filmy Jakubiska. Kožený ksicht Norris, co umí kopnout z otočky a ještě si u toho poskočit chodí sem a tam, tu a tam ucedí nějakou hlášku a ve zbytku jezdí, střílí, kope a vraždí. Kokot bez fantazie.-) Zvláštní je, že ostatní mu to žerou a dokonce ho za to snad obdivují... ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Zábavné. Chuck kope lupiče do hlavy. Chuck kope gangstera do kulí. Chuck hraje baseball. Chuck toká. Chuck kope lupiče do kulí. Chuck má hezký klobouk... Vzrušující! Něco tak debilního aby člověk pohledal, téměř každý díl končí tou nejvtipnější a nejvynalézavější pointou: Chuck kope X do Y. Měl spíš načutnout scénáristu. A pořádně. I když... tahle role fousatého strejdy-moralizátora je mu psaná přímo na vypracované tělo. Pokud si někdo myslí, že "hvězda seriálu" má podávat výkon na úrovni teleshoppingové shotu o posilovacím stroji... no, zjevně myslí. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • Walkerovo celé meno je Firewalker. (rador)
  • Walker (Chuck Norris) někdy zmiňuje to, že jeho rodiče byli zavražděni. V 7. epizodě 4. série s názvem Final Justice pátrá po jejich vrahovi, když se dozví, že stále žije. Navštíví také hroby rodičů, kde můžeme vidět, že datum smrti rodičů je 18. 7. 1965. Walker také zmiňuje, že mu „bylo asi deset“. Chuck Norris tedy hraje postavu, která je o 15 let mladší. (Vrbson)
  • Ve 20. epizodě 4. série s názvem Odznak řekne starostův synovec Walkerovi (Chuck Norris), že jeho práce je legendární, což Cordell pokorně odmítne zmínkou o skutečných věhlasných Texas Rangerech: Franku Hamerovi (1884–1955) a Osamělém vlku Manuelu T. Gonzaullasovi (1891–1977). (cheyene)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama