Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad, kterému se vyrovná jen máloco: RP a VKV se Zounarem a dalšími stars, filmy Trošky, filmy Richarda a filmy Jakubiska. Kožený ksicht Norris, co umí kopnout z otočky a ještě si u toho poskočit chodí sem a tam, tu a tam ucedí nějakou hlášku a ve zbytku jezdí, střílí, kope a vraždí. Kokot bez fantazie.-) Zvláštní je, že ostatní mu to žerou a dokonce ho za to snad obdivují... ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Ako decko som sa strašne tešil na uvedenie seriálu v TV a to v neblahom domnení, že sa jedná o spin-off z Power Rangers. Aké bolo potom moje sklamanie, keď sa tam zjavil Chuck Norris v kovbojskom klobúku, ktorý nie a nie nasadiť si plastový kostým a motorkársku prilbu? Túto traumu som doteraz nevstrebal. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je tenhle seriál to nejlepší v čem se Chuck Norris objevil. Epizody mají zajímavé případy, spousty bitek, kde se Norris opravdu dost předvádí, skvělou hudbu, dobré herce. Co víc si přát. Jediné co mi trochu vadilo a moc nesedlo je indiánské pojetí v některých epizodách. Ale nevadí, pro mě vynikající seriál. 93% = ***** ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Všechny díly seriálu jedou podle této šablony:Chuck je zrzavej, Hajzl něco provede, Chuck ho honí, Chuck je zrzavej, Chuck ho dohoní, Chuck dostává strašně na prdel, Chuck vyšvihne dvě otočky, Hajzl je knockautován, Chuck je zrzavej, Chuck tvrdě nasazuje želízka, Chuck se směje v hospodě. A konečně naposled Chuck mě neba ()

anais 

všechny recenze uživatele

Walker texas ranger působí jako by na natočení jednoho dílu stačil jeden den. Je vtipné jak má každý díl téměř stejný děj, ta soudkyně by na všech prstech asi nespočítala kolikrát ji někdo chtěl znásilnit, načež mu v tom pohotový Walker zabránil. Možná trochu zvrhle mi rezonuje hlavou slovo „kultovní“, ale to je asi dost subjektivní. WTR je velice špatný, nechtěně vtipný, a díky tomu docela zábavný. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • James Trivette (Clarence Gilyard Jr.) jezdí v seriálu několika sportovními vozy. Ve 2. sérii má červený Pontiac Firebird (1993). Od 3. série vlastní stříbrný Dodge Stealth R/T (1994). V pozdějších sériích používá černý Ford Mustang GT (1994). (cheyene)
  • Ve 20. epizodě 4. série s názvem Odznak řekne starostův synovec Walkerovi (Chuck Norris), že jeho práce je legendární, což Cordell pokorně odmítne zmínkou o skutečných věhlasných Texas Rangerech: Franku Hamerovi (1884–1955) a Osamělém vlku Manuelu T. Gonzaullasovi (1891–1977). (cheyene)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama