Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

Matty 

všechny recenze uživatele

Slyšel jsem, že někteří lidé dokáží své jméno vyčůrat do sněhu, Chuck Norris do betonu. Co na to, že tahle chodící reklama na Total Gym neumí ani trochu hrát, dokonce ani střídat vícero odlišných výrazů. Za dávných časů, ještě před Kobrou 11, jsem hltal každou epizodu jeho úžasných dobrodružství a ani mi nevadilo, jak moc jsou si podobná a jak moc jsou blbá. Nedokážu si nijak racionálně odůvodnit, proč s nostalgickou slzou v oku dávám tři hvězdičky, ale prostě to tak cítím. (OK, Chucku, teď už bys mohl dát tu bouchačku pryč od mojí hlavy). Zajímavé komentáře: Pohrobek, Marigold, choze, Old Shatterhand, eye candy, cheyene, Triple H, Othello ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný a úsměvný (jenže neúmyslně) seriál. Chuck Norris drtí soupeře v naprosto idiotských zápletkách a se zlou choreografií (všimli jste si, kope pouze jednou nohou). Co hůř - lepší herecký výkon předvedl snad i v reklamě na Total Gym, ten kreténský výraz, co nasadí díl co díl, je silnou dávkou i pro neznámé ochotníky. Obrodit sledovanost komerčních stanic takovýmhle sajrajtem je trestný čin. Odpad a bez rozmýšlení. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

ŠUK & GÍK v kloboukách, trošku kách po Texassku... °-/ . . . Serriál pro duševně narušené jedince typu >Červený krk< po (ki)X plechovkových pivech značky Budneser emerikenské provenience... Dějově, dialogově, herecky, filmařsky a vůbec z principu tak ubohé, že snad jen vymláceným nadopovaným mozkům může na téhle slátanině cosi imponovat. Viděno pár desítek (až tak!?!) dílů sporadicky, leč na jasné hodnocení stačí. Jedna texasská hvězda tedy s velkým sebezapřením jen za některé ty bezmyšlenkovitě tělocvičné výkony. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Beru to asi takhle! Kdyby na hrdinného Chucka jednou, dvakrát někdo vystřelil, tak by se posral, položil šerifskou hvězdu a začal by dělat kariéru v prodejně krmiv!! Ale on vždy nesměle skáče mezi to největší zlo - to bych i bral!! Ale absolutně nesnesu ty morální závěry - například zločinci násilně obsadí televizní studio, začnou tam v přímém přenosu pronášet řeči o rasové segregaci, Walker tam vlítne, před zraky televizních diváků všechny hravě zmákne a začne do kamery přednášet o moralitách a rovnoprávnosti ve společnosti.. uff!! A ještě bych chtěl vidět, jak by se ta vcelku sympatická kurátorka nechala osahávat šedesátiletým troubou, absolutně bez charismatu, nechutným plnovousem a opičím výrazem!! ()

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

Nejubožejší seriál v dějinách seriálů. Starej ubožák Norris na to fakt už nemá, měl by si jít radši zavčit na total gymu, to je taková sračka, že to snad ani neni možný. ježiš jak já to nesnášim a jak já nesnášim Norrise, kdy už ho tam konečně vykuchaj a zahrabou 100m pod zem, aby už neotravoval, klidně ať místo toho šoupnou telenovely, tohle se prostě nedá... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • V jedné z epizodě řekne Walker (Chuck Norris) Trivettovi (Clarence Gilyard Jr.), že bojuje stylem Chun Kuk Do. Jedná se o bojový styl, který vymyslel právě Chuck Norris. (cheyene)
  • Predtým, ako sa Trivette stal rangerom, bol hráčom futbalu. (rador)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama