Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný a úsměvný (jenže neúmyslně) seriál. Chuck Norris drtí soupeře v naprosto idiotských zápletkách a se zlou choreografií (všimli jste si, kope pouze jednou nohou). Co hůř - lepší herecký výkon předvedl snad i v reklamě na Total Gym, ten kreténský výraz, co nasadí díl co díl, je silnou dávkou i pro neznámé ochotníky. Obrodit sledovanost komerčních stanic takovýmhle sajrajtem je trestný čin. Odpad a bez rozmýšlení. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Mně už asi vážně docházejí síly, nic mě nenapadá a z těch komentářů přede mnou už taky nemůžu. Tak snad jen doplnění : Na počátku bylo slovo, které řekl Chuck Norris! Hvězdička za to, že se mi poštěstilo zahlédnout zrovna ten díl, kdy Chuck veze v pojízdném boxu svého koně, cestou pronásleduje nějaký zločinný element, a když se věci zadrhnou, vyvede koně ven, naskočí a na koni dostihne záporáka prchajícího autem. Jen nechápu, proč se o tohle plemeno koní dávno nezačali zajímat majitelé a trenéři dostihových koní. Kdyby to byla jenom blbost plná úderů a kopů, tak neřeknu. Ale to moralistické kázání a kupčení s indiánskou mystikou je už trochu moc. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Chuck a jeho připálenej kámoš z Afriky se nezaleknou žádného nepřítele. Když jde do tuhého tak Chuck použije svůj proslavený kop s otočkou, který pošle k zemi úplně každého. Napsal bych vám o Chuckovi nějaký žertík, ale určitě je všechny znáte, takže se nebudu vůbec namáhat. V mládí sem na to čumíval a řeknětě že vy ne? Nostalgické 2*. Aby mě někdo nanařkl z rasismu, tak jedna hvězda je pro Chucka a ta druhá pro toho odporného negra, který se mu snaží vyrovnat. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

ŠUK & GÍK v kloboukách, trošku kách po Texassku... °-/ . . . Serriál pro duševně narušené jedince typu >Červený krk< po (ki)X plechovkových pivech značky Budneser emerikenské provenience... Dějově, dialogově, herecky, filmařsky a vůbec z principu tak ubohé, že snad jen vymláceným nadopovaným mozkům může na téhle slátanině cosi imponovat. Viděno pár desítek (až tak!?!) dílů sporadicky, leč na jasné hodnocení stačí. Jedna texasská hvězda tedy s velkým sebezapřením jen za některé ty bezmyšlenkovitě tělocvičné výkony. ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Ako decko som sa strašne tešil na uvedenie seriálu v TV a to v neblahom domnení, že sa jedná o spin-off z Power Rangers. Aké bolo potom moje sklamanie, keď sa tam zjavil Chuck Norris v kovbojskom klobúku, ktorý nie a nie nasadiť si plastový kostým a motorkársku prilbu? Túto traumu som doteraz nevstrebal. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • Chuck Norris zakoupil práva na píseň "The Eyes of a Ranger" od jejího autora, Tirka Wildera, jenž mu ji věnoval, protože její text vystihuje podstatu seriálu. (cheyene)
  • V seriáli si zahralo množstvo známych tvári, napr. Giovanni Ribisi, Tobey Maguire, Burt Young, Mila Kunis, Danny Trejo, Tobin Bell, Gary Busey, James Remar, Lane Smith, Frank Stallone, David Keith, Sammo Hung, Cary-Hiroyuki Tagawa, Mako, Tzi Ma, Hulk Hogan, Francis Capra, Josh Holloway, či Sting. (m.a.t.o.)
  • Při natáčení scény, kde Walker (Chuck Norris) soutěžil s Indiánem, kdo chytí většího chřestýše, byl Chuck ušknut. Když to viděl režisér, zpanikařil a utekl. (vojtaruzek)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno