Reklama

Reklama

Private Practice

(seriál)
  • USA Private Practice (více)
Ukázka z filmu 8
USA, (2007–2013), 83 h 42 min (Minutáž: 42–55 min)

Kamera:

Lex DuPont

Hrají:

Kate Walsh, Audra McDonald, Tim Daly, Taye Diggs, Paul Adelstein, Amy Brenneman, Christopher Lowell, KaDee Strickland, Caterina Scorsone, Benjamin Bratt (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou tohoto seriálu je Addison Montgomery, kterou již známe ze seriálu CHIRURGOVÉ. Je výbornou chirurgičkou, která přijíždí do L.A., aby znovu našla smysl svého života. Zde začíná pracovat v soukromé ordinaci, která se specializuje na problémy s otěhotněním, ale i partnerstvím, manželstvím a dětmi... Je zde velmi speciální tým lékařů, z nichž každý má dosti komplikovaný osobní život.

Ačkoliv se jedná o další seriál z lékařského prostředí, je zde kladen velký důraz i na mezilidské vztahy a blízké kontakty mezi pacienty a lékaři. Jedná se o komornější seriál (počet hlavních hrdinů je omezen). (adri_anna)

(více)

Recenze uživatele rybitvi k tomuto seriálu (1)

Private Practice (2007) 

Srovnání s Greys Anatomy se přímo nabízí vzhledem k tomu, že za Private Practice stojí téměř identický tvůrčí tým. A musím říct, že za mými oblíbenými Chirurgy zaostává ve všem. Prostředí malé, téměř rodinné kliniky není zdaleka tak vzrušující jako život ve velké nemocnici, řešené lékařské případy nejsou tak originální, postavy a jejich vazby nejsou zdaleka tak zajímavé, chybí mi hlavní motiv každého dílu a vypravěčský průvodce v podobě Meredith, postrádám rovněž precizní výběr hudby. Navíc hlavní postava v podání Dr. Addison Montgomery není pro mě zdaleka nejsympatičtější postavou z týmu Chirurgů. Po několika dílech musím říci, že Private Practice je méně kvalitním vedlejším produktem Greys Anatomy, takže zůstávám věrný i 4. řadě Meredith a spol., jež s přehledem vítězí nad 1.řadou tohoto seriálu. ()

Reklama

Reklama