Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

choze 

všechny recenze uživatele

Takhle těžkotonážně výchovná sračka se hned tak nevidí. Hodní jsou hodní a zlí zase zlí a happy endy tak monstrózně přeslazené (rodiny se dávají dohromady, nezaměstnaní získávají práci) až je vám z toho blivno. Tenhle seriál si snad objednaly sociální úřady v USA jako prevenci proti zapojování mládeže do gangů. Chuck Norris je tak dřevěný, že se až bojíte, aby jste si při jeho sledování nezadřeli třísku, ostatním hercům, zejména jeho parťákovi v podání Clarence Gilyarda Jr., se z toho daří vyjít celkem se ctí. Akce je dost, ale je dost slabá a většinou ryze samoúčelná (každé sebebanálnější zatýkání zločinců se okamžitě zvrhne ve rvačku nebo honičku). Pobavilo mě jak v jednom díle Walker pronásledoval nějaké záporáky prchající v autě a jeden z nich házel z okénka po Walkerově voze granáty. Jeden mu ale upadl na podlahu kabiny a než ho našel, explodoval. Následoval záběr ve kterém auto letělo v plamenech vzduchem, přičemž jediné, co na něm nehořelo byla právě kabina. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu něco! Pokud to neberete vážně a znáte vtipy o Chucku Norrisovi, tak se u toho nasmějete víc, než u kdejakého sitcomu. Je to samozřejmě nekvalitní a smutný výtvor, který si nezasloužil vzniknout, ale když to berete s nadhledem... Nesmrtelný Cordel Walker útočící na všechny kolem, bojující za indiány, za děti a za texaské důchodce vás dostane. Walker je prostě legenda, i když spíš v tom špatném slova smyslu... Je to seriál, který můžete nesnášet, nebo si ho užít. Já jsem někde mezi. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tohle je další ze seriálů, které je děsně kůůl hodnotit odpadem a přitom jde o standardní (pod)průměrnou jů-es-ej televizní produkci, ve které hlavní kladný hrdina potírá nehlavní zlé antihrdiny za pomocí svých pěstí, kaubojských křusek i koltů proklatě nízko u pasu, do toho nějaké ty automobilové honičky, jak to má průměrný pupkatý divák s přehazovačkou na hlavě a lahváčem v ruce rád. Čak Norys v texaském klóbrcu má charisma žvýkačky přilípnuté v popelníku; díky plnovousu spolehlivě poznáme, kde má hlavu a kde zadek. Při návštěvě prarodičů jsem při luštění křížovky absolvovala možná dva a půl dílu a došla jsem k závěru, že o nic nepřicházím, když seriál okázale ignoruju. Jednu šerifskou hvězdičku si "Chodec, texaský lesník" zaslouží a druhou dávám ze soucitu, pač spousta horších seriálových zrůdností má lepší hodnocení (a pak taky za tu parodii na Youtube:-)). 31% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris napočítal do nekonečna. Dvakrát; Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct; Chuck Norris umí dělit nulou; Chuck Norris hrál ruskou ruletu s plně nabitou zbraní a vyhrál; Když Chuck Norris spadne do vody, nebude mokrý, ale voda bude Chuck Norris; Chuck Norris dokáže pálit mravence lupou. V noci; Chuck Norris je první človek, který porazil betonovou zeď v tenise; Nekteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem; Chuck Norris si v KFC objednal BigMac a dostal ho; # Značka "parkování pro handicapované" neznamená, že zde mohou parkovat postižení, znamená to, že tam parkuje Chuck Norris a pokud tam zastavíte udělá z Vás handicapovaného.; Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris; Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina; Okolní vesmír existuje, protože se bojí být na stejné planetě jako Chuck Norris; Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje; Chuck Norris je tak rychlý, že může oběhnout Zemi a udeřit se do zad; Chuck Norris nenosí hodinky, on prostě určí kolik je hodin; Chuck Norris zná poslední číslo čísla Pí; Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou? Chuck Norris má větší obě; Chuck Norris vynalezl celé spektrum barev kromě růžové? Tu vynalezl Tom Cruise; Chuck Norris umí roztáhnout diamant a proměnit ho tak v uhlí; ... atd. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Slyšel jsem, že někteří lidé dokáží své jméno vyčůrat do sněhu, Chuck Norris do betonu. Co na to, že tahle chodící reklama na Total Gym neumí ani trochu hrát, dokonce ani střídat vícero odlišných výrazů. Za dávných časů, ještě před Kobrou 11, jsem hltal každou epizodu jeho úžasných dobrodružství a ani mi nevadilo, jak moc jsou si podobná a jak moc jsou blbá. Nedokážu si nijak racionálně odůvodnit, proč s nostalgickou slzou v oku dávám tři hvězdičky, ale prostě to tak cítím. (OK, Chucku, teď už bys mohl dát tu bouchačku pryč od mojí hlavy). Zajímavé komentáře: Pohrobek, Marigold, choze, Old Shatterhand, eye candy, cheyene, Triple H, Othello ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • C.D. Parker je jediná postava, ktorá Walkera oslovuje krstným menom. (rador)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama