Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 001)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Stokrát opakovaná lež se stává pravdou, říkával jeden chytrý a vzdělaný ministr propagandy. Nemusí se jednat ani o lež, může jít o pár republikánských volebních sloganů. V dnešním světě je však těch informací tolik, že kdyby byly jenom vyřčeny, nemusely by utkvět v našich hlavách právě ty patřičné. Proto je ideálním receptem k těmto řečem přidat ještě několik pořádných kopanců, nejlépe do hlavy. Tato výuková metoda,tj. řádné hlavokopání by mělo zabírat alespoň 20 procent každého dílu, po čemž by měla následovat co nejhustší hláška typu: Příště to již nezkoušej. Už nenadávej černouškům a neplivej na chodníky. Cudná státní zástupkyně všem těmto násilníkům následně přiklepne trest smrti, jemuž s uspokojením zatleská místní republikánská mateřská školka, a nakonec to vše zajíme pořádným hamburgerem na rodeu, kde Walker zkrotí divokého nosorožce nebo jiné zvířátko. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

“Ve Smrtonosný pasti to Gibsonovi vyšlo.” No, čeští překladatelé... Zasmát se při tom dá slušně i z jiného důvodu a to - říkám jako LGBT - nejsem žádný anti-right-wing (snažím se být nestranný, jak to jde a vyhnout se babišismům a berlusconismům), byť jakoukoli bipolární americkou politickou scénu bych v naší zemi nechtěl v žádném případě (i když na té cestě jsme “správným směrem”). ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Mám takové podezření, že si takhle jednou Chuck sedl s přáteli okolo sudu v jeho oblíbené vesnické hospodě a řekl si, že by vlastně bylo fajn natočit nějaký seriál, kde by vystupoval nějaký patriot, legenda a vůbec super správňácký idol všech amerických srdcí. No a ostatní mu to samozřejmě s povděkem kvitovali, otřeli kravince z bot a už se těšili, jak se napakují a ještě si užijí spoustu legrace, když jako budou velice drsňácky dobývat ten Hollywood.. My máme Mirka Dušína, Amerika má Walkera! Parodie sama sebe s nejhustějším zabijákem, který kdy chodil po tomto světě, a který dostal na prdel jen jednou v životě od Brus-lí-ho (jen jako, samosebou, protože to bylo ve scénáři)! Hvězdička z nostalgie. 10% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris napočítal do nekonečna. Dvakrát; Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct; Chuck Norris umí dělit nulou; Chuck Norris hrál ruskou ruletu s plně nabitou zbraní a vyhrál; Když Chuck Norris spadne do vody, nebude mokrý, ale voda bude Chuck Norris; Chuck Norris dokáže pálit mravence lupou. V noci; Chuck Norris je první človek, který porazil betonovou zeď v tenise; Nekteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem; Chuck Norris si v KFC objednal BigMac a dostal ho; # Značka "parkování pro handicapované" neznamená, že zde mohou parkovat postižení, znamená to, že tam parkuje Chuck Norris a pokud tam zastavíte udělá z Vás handicapovaného.; Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris; Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina; Okolní vesmír existuje, protože se bojí být na stejné planetě jako Chuck Norris; Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje; Chuck Norris je tak rychlý, že může oběhnout Zemi a udeřit se do zad; Chuck Norris nenosí hodinky, on prostě určí kolik je hodin; Chuck Norris zná poslední číslo čísla Pí; Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou? Chuck Norris má větší obě; Chuck Norris vynalezl celé spektrum barev kromě růžové? Tu vynalezl Tom Cruise; Chuck Norris umí roztáhnout diamant a proměnit ho tak v uhlí; ... atd. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad, kterému se vyrovná jen máloco: RP a VKV se Zounarem a dalšími stars, filmy Trošky, filmy Richarda a filmy Jakubiska. Kožený ksicht Norris, co umí kopnout z otočky a ještě si u toho poskočit chodí sem a tam, tu a tam ucedí nějakou hlášku a ve zbytku jezdí, střílí, kope a vraždí. Kokot bez fantazie.-) Zvláštní je, že ostatní mu to žerou a dokonce ho za to snad obdivují... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • Chuck Norris zakoupil práva na píseň "The Eyes of a Ranger" od jejího autora, Tirka Wildera, jenž mu ji věnoval, protože její text vystihuje podstatu seriálu. (cheyene)
  • C.D. Parker je jediná postava, ktorá Walkera oslovuje krstným menom. (rador)
  • Od 3. série má Walker (Chuck Norris) nové auto, Dodge Ram 1500 4x4. I přesto však můžeme nadále vidět ve většině večerních záběrů na C.D.'s Bar & Grill zaparkované jeho starší auto, GMC Sierra 1500, modré barvy. Naopak v denních záběrech již před restaurací parkuje jeho Dodge. (cheyene)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama